Sote-alan kesätyöt 2024 – Tilaa itsellesi ilmoitus kesähakujen aukeamisesta!

Onko koskaan liian aikaista alkaa miettiä kesätöitä? Meidän mielestämme on, ja siksi voitkin , kun Seuren sote-alan kesätyöhaut aukeavat.

Onko suunnitelmissasi kesätyö pääkaupunkiseudulla tai Uudellamaalla, mutta sinulle on tärkeää päästä kesällä myös matkoille tai festareille?

Tekemällä kesätyön Seuren kautta voit itse valita, haluatko työskennellä

  • Kesätyönä määräaikaisena työsopimuksena – Tarjoamme runsaasti tehtäviä, joista valita. Voimme myös räätälöidä mm. aloitus- ja lopetusaikoja toiveittesi mukaan ja voimme sopia työhön myös tauon lomailua varten.
  • Voit tehdä kesätyön myös keikkailemalla. Keikkatyössä sinä valitset työpäiväsi, joten mikään kesäsi kohokohdista ei jää väliin. Tarjolla on runsaasti sekä ilta- että aamuvuoroja, valitse sinulle mieluisimmat vuorot. Keikkatöihin voit hakea jo vaikka saman tien.

Tarjoamme kesäisin töitä lähihoitajille, sairaanhoitajille, terveydenhoitajille, hoiva-avustajille ja ohjaajille sekä sote-alan opiskelijoille. Huomaathan kuitenkin, että kesän 2024 määräaikaisten tehtävän hakuja ei ole vielä lyöty lukkoon. Haettavat nimikkeet voivat vielä vaihdella.

Seuren kautta voit työskennellä sekä perusterveydenhuollossa että erikoissairaanhoidossa. Kohteita löytyy Helsingin kaupungilta, Länsi-Uudenmaan sekä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueilta ja HUS-sairaaloista eri kaupungeista.

Määräaikaisia kesätöitä on tarjolla perusterveydenhuollossa, eniten tehtäviä on tarjolla kotihoidossa.

Seuren kautta työskentelyä on helppo jatkaa myös kesän jälkeen, juuri siinä muodossa kuin mitä omaan elämäntilanteeseesi on parasta.