Sote-töihin kesäksi – Sairaanhoitajan ja lähihoitajan kesätyöt 2023

Tee kesätyöt joustavasti Seuren kautta

Onko suunnitelmissasi kesätyö pääkaupunkiseudulla, mutta sinulle on tärkeää päästä kesällä myös matkoille tai festareille? Tekemällä kesätyön Seuren kautta voit itse valita, haluatko työskennellä

  • Joustavasti keikkailen – Työskentele juuri ne vuorot kuin mitä itse haluat! Katso keikkatyöhaut.
  • Yhdessä kohteessa sovitun mukaan – Voimme räätälöidä mm. aloitus- ja lopetusaikoja toiveittesi mukaan ja voimme sopia työhön myös tauon lomailua varten. Katso määräaikaiset tehtävät.

Tarjoamme kesällä töitä lähihoitajille, sairaanhoitajille, terveydenhoitajille ja alan opiskelijoille. 2023 kesätyönä voit työskennellä perusterveydenhuollossa Helsingin, Vantaan, Espoon ja Keravan kohteissa, sekä erikoissairaanhoidossa HUS-kohteissa.

Erilliset kesätyöhaut mm. Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle ja Helsinkiin eivät ole vielä auenneet, joten seuraathan päivittyvää kesätyötilannetta sivuillamme, tai tilaa itsellesi ilmoitus kesätyöhakujen aukeamisesta.

Runsaasti tehtäviä tarjolla koko kesän – Sinä päätät missä, milloin ja paljonko työskentelet

Tehtäviä on tarjolla esimerkiksi kotihoidossa, vammaistyössä, sairaaloiden vuodeosastoilla, kotisairaalassa ja terveysasemilla. Erikoissairaanhoidossa tarjoamme tehtäviä mm. päivystyksessä, psykiatriassa, sisätaudeissa ja kirurgiassa. Kesällä töitä on tarjolla runsaasti erityisesti kotihoidossa.

Keikkatyössä sinä valitset työpäiväsi, joten mikään kesäsi kohokohdista ei jää väliin. Tarjolla on sekä ilta- että aamuvuoroja, valitse sinulle mieluisimmat vuorot. Keikkatöiden lisäksi tarjoamme lisäksi myös kesätöinä määräaikaisia työsuhteita.

Hae mukaan! Halutessasi voit työskennellä vaikka koko kesän, ja kesätyön jälkeen jatkaa Seuressa sen mukaan, miten työ sinun elämäntilanteeseesi sopii.

Seure on paras tapa aloittaa työnteko jo opiskeluaikana – Myös kesällä

Toivotamme erityisesti lähihoitajaopiskelijat ja sairaanhoitajaopiskelijat tervetulleeksi Seureen kesätyön merkeissä. Jos työ kotihoidossa ei ole entuudestaan tuttua, voit laajentaa keikkailua alalle perehdytysvuorojen kautta.

Jo valmistuneita sote-työntekijöitä autamme tarvittaessa vaadittujen lääkelupien ja potilastietojärjestelmäosaamisen hankinnassa. Kauttamme voi suorittaa mm. Apotti-koulutuksen.

Hakeminen ja työn aloittaminen on helppoa. Näin haet.

Tutustu tarjontaamme! Julkaisemme palkkatiedot kaikissa ilmoituksissamme.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.

.