Sairaanhoitajan ja lähihoitajan kesätyöt 2023

Tee kesätyöt joustavasti Seuren kautta

Onko suunnitelmissasi kesätyö pääkaupunkiseudulla, mutta sinulle on tärkeää päästä kesällä myös matkoille tai festareille? Tekemällä kesätyön Seuren kautta voit itse valita, haluatko työskennellä

  • Kesätyönä määräaikaisena työsopimuksena – Voimme räätälöidä mm. aloitus- ja lopetusaikoja toiveittesi mukaan ja voimme sopia työhön myös tauon lomailua varten. Tehtävistä tienaat myös reilut bonukset!
  • Keikkatyössä sinä valitset työpäiväsi, joten mikään kesäsi kohokohdista ei jää väliin. Tarjolla on sekä ilta- että aamuvuoroja, valitse sinulle mieluisimmat vuorot. Katso keikkatyöhaut.

Tarjoamme kesällä töitä lähihoitajille, sairaanhoitajille, terveydenhoitajille, hoiva-avustajille ja ohjaajille sekä sote-alan opiskelijoille.

  • 2023 bonuksellisia kesätöitä tarjoamme vielä tällä hetkellä:
  • Kesätyö-työsuhteiden lisäksi tarjoamme keikkatyötä perusterveydenhuollossa Helsingin kaupungin, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen sekä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen kohteissa, sekä erikoissairaanhoidossa HUS-kohteissa.

Runsaasti tehtäviä tarjolla koko kesän – Sinä päätät missä, milloin ja paljonko työskentelet

Tehtäviä on tarjolla esimerkiksi kotihoidossa, seniorikeskuksissa, vammaistyössä, sairaaloiden vuodeosastoilla, kotisairaalassa ja terveysasemilla. Erikoissairaanhoidossa tarjoamme tehtäviä mm. päivystyksessä, psykiatriassa, sisätaudeissa ja kirurgiassa. Kesällä töitä on tarjolla runsaasti erityisesti kotihoidossa.

Halutessasi voit työskennellä vaikka koko kesän, ja kesätyön jälkeen jatkaa Seuressa sen mukaan, miten työ sinun elämäntilanteeseesi sopii.

Seure on paras tapa aloittaa työnteko jo opiskeluaikana – Myös kesällä

Toivotamme lähihoitajaopiskelijat ja sairaanhoitajaopiskelijat tervetulleeksi Seureen kesätyön merkeissä. Hauistamme löydät tarkemmat tiedot tehtävien edellyttämistä osaamisista.

Jo valmistuneita sote-työntekijöitä autamme tarvittaessa vaadittujen lääkelupien ja potilastietojärjestelmäosaamisen hankinnassa. Kauttamme voi suorittaa mm. Apotti-koulutuksen.

Hakeminen ja työn aloittaminen on helppoa. Näin haet.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.

.