Haut suosittuihin tutustumisiin ovat jälleen auki

Etsitkö itsellesi uusi työkuvioita lasten tai nuorten parista? Hae mukaan varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tai koulunkäynninohjaajan tutustumiseen. Tutustuminen on helppo ja nopea väylä työelämään silloin, kun koulutusta tai työkokemusta alalta ei ole vielä kertynyt.

Rekrytoimme tutustumisien kautta uusia varhaiskasvatuksen lastenhoitajia sekä koulunkäynninohjaajia autismi- ja kehitysvammaopetukseen pääkaupunkiseudun työkohteisiin. Hakeaksesi tutustumiseen sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta alalta vaan motivaatio ja soveltuvuus työhön riittää.

Järjestämämme tutustumiset ovat suunnattu aloille, joissa uusia osaajia tarvitaan ja töitä on reilusti tarjolla. Tutustumisen jälkeen työllistymisnäkymät ovat hyvät ja valinnanvaraa työkohteissa riittää. Meidän kauttamme löydät itsellesi parhaiten sopivan työpaikan.

Tutustu varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtäviin

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työssä tärkeää on aito motivaatio työskennellä lasten parissa. Työtehtävässä otat vastuun lapsista ja toimit lapsille turvallisena ja luotettavana aikuisena.

Aikaisempaa työkokemusta sinulla ei tarvitse olla. Arvostamme kuitenkin aikaisempaa kokemusta lasten hoidosta tai ohjaamisesta. Eduksi tehtävässä on, jos olet esimerkiksi toiminut lastenhoitajana perheissä, osallistunut vapaaehtoistoimintaan tai toiminut harrastusten ohjaajana.

Tutustumiseen hakiessasi sinun tulee olla yli 18-vuotias ja suomen kielen taitosi on oltava työtehtävän hoitamiseen riittävällä tasolla. Ennen työskentelyn aloitusta edellytämme näytettäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitetun rikosrekisteriotteen.

”Tutustuminen oli itselleni todella positiivinen kokemus ja ilman siihen osallistumista olisi työssä ollut paljon hankalampi aloittaa.”

– Juhani, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Tutustu Juhanin uratarinaan

Tutustu autismi- ja kehitysvammaopetuksen tehtäviin

Koulunkäynninohjaajan työssä pääset osaksi monen koululaisen arkea. Toivomme, että sinulla on aitoa kiinnostusta autismikirjolla olevien ja kehitysvammaisten oppilaiden kanssa työskentelyyn. Työssä pärjäät, kun olet motivoitunut ja sitoutunut kehittämään taitojasi oppilaiden ja oppilasryhmien ohjaamisessa.

Tehtävässä sinulla tulee olla riittävä suomen kielen taito ja edellytämme nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitetun rikosrekisteriotteen. Sinun tulee olla myös yli 18-vuotias.

”Tutustumisjakso oli kattava ja laaja. Kouluttaja oli selkeä ja kertoi konkreettisesti erilaisista työssä vastaan tulevista tilanteista.”

-Hamdi, koulunkäynninohjaaja

Tutustu Hamdin uratarinaan

Tutustumisjaksolla eväät arjen työhön

Tutustumisrekrytointiin sisältyy hakeminen, ennakkotehtäviä, keskusteleva haastattelu, kaksi tutustumispäivää työkohteessa sekä loppukeskustelu. Tutustumisrekrytoinnissa sinun soveltuvuutta alalle arvioidaan ja saat itse tutustua työhön ja työkohteen arkeen ja miettiä, miten työ sinulle sopii.

Loppukeskustelun jälkeen teemme rekrytointipäätöksen. Seurelaisiksi valitut henkilöt voivat työskennellä meidän kautta keikkatöissä tai kuukausipalkkaisissa tehtävissä.