Tutustu kotihoidossa keikkailun saloihin 13.3. Seuren toimistolla

Kotihoidon konkari tai alasta kiinnostunut, tule kuulemaan työstä Helsingin kaupungilla.

Millaista on työ kotihoidossa, ja miten keikkatyö käytännössä toimii? Mitä kaikkea työnsuunnittelija huomioi käyntejä suunnitellessaan? Miksi sijaisella voi olla enemmän asiakaskäyntejä?

Seure ja Helsingin kaupunki tarjoavat tilaisuuden kuulla ja kysyä Helsingin kotihoidon työstä suoraan ammattilaisilta. Kuulemme myös mielellämme kokemuksistasi kotihoidosta.

Haluatko kotihoidon työntekijänä tietää miten asiat oikein toimivat, tai oletko vasta kiinnostunut työstä?

Olet sitten kokenut konkari tai vasta kiinnostunut työmahdollisuuksista kotihoidosta, tule keskustelemaan ja kuulemaan lisää – Tarjoamme kahvit.

Paikan päällä on myös mahdollisuus kokeilla Helsingin Rover-sovellusta käytännössä, keskustella Seuren työntekijöiden kanssa ja osallistua arpajaisiin, jossa loistavat palkinnot.

Aika: Ke 13.3. aikavälillä klo 14–16

Paikka: Seuren toimisto, Käenkuja 1B

Tilaisuus on tarkoitettu sekä nykyisille kotihoidon keikkailijoille ja kotihoidossa keikkailusta kiinnostuneille. Tule siis kuulemaan lisää siitä, miten työskentely Helsingin kaupungilla hoituu!

Ilmoittautuminen: Olet tervetullut ilman ennakkoilmoittautumista. Kuitenkin voidaksemme varata sopivasti tarjottavaa toivomme ennakkoilmoittautumista.

Tervetuloa!

Seure & Helsingin kotihoito