Keikkatyö sairaanhoitaja

Tutustu sairaanhoitajan keikkatyöpaikkoihin

Sairaanhoitajalla ja sairaanhoitaja-opiskelijalla on erittäin hyvät työllistymismahdollisuudet Uudellamaalla; Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella ja Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella.

Kaikista Seuren työpaikkailmoituksista näet työstä maksettavan peruspalkan. Seuren tuntipalkka ja kuukausipalkka on helppo tarkistaa jokaisesta tehtävästä.

Sairaanhoitajana työskentelyn voit aloittaa jo opiskeluaikana ja myös eläkeiän ylittäneet konkarit ovat haluttuja työntekijöitä. Seuren kautta voit valita työnteon muodon, joka sinulle sopii: Joustavan keikkatyön, turvallista arkea rakentavan määräaikaisen työn, tai perinteisen vakituisen työsuhteen. Voit tehdä esimerkiksi vain päivävuoroja tai iltavuoroja tai työpäivän silloin, kun se sinulle sopii. 

Sairaanhoitajan työtehtävätTutustu tarkemmin sairaanhoitajan työtehtävien kuvauksiin sekä koulutus- ja osaamisvaatimuksiin.

Keikkatyö on myös suosittu tapa työskennellä päätyön ohella, opiskelijana tai silloin, jos haluat esimerkiksi viettää perheaikaa tai matkustella työn lomassa.

Valmistuneille sairaanhoitajille tarjoamme mahdollisuuksia laajentaa työskentelyä perehdytysten kautta, jolloin voit aloittaa sellaisissa uusissa tehtävissä, joista työ- tai harjoittelukokemusta ei ole kertynyt. Kauttamme voit suorittaa myös Apotti potilastietojärjestelmäkoulutuksen sekä lääkehoitolupakoulutuksia ja näyttöjä.

Seure tarjoaa pääkaupunkiseudun julkisen terveydenhuolloin keikkatyöt ja määräaikaiset työsuhteet. Olemme luotettava työnantaja ja tarjoamme laajimman valikoiman tehtäviä ja työkohteita, joista voit valita mieleisesi. Tutustu työskentelyyn Seuressa.

Onko Seure jo tuttu? Nykyiset työntekijät hakevat sisäisellä haulla ja viiden vuoden sisällä aikaisemmin Seuressa työskennelleet hakevat palaajina.

Millaista on sairaanhoitajan työ?