Varhais-kasvatuksen määräaikaiset työsuhteet

Oletko sinä seuraava seurelainen ja kiinnostunut työskentelemään määräaikaisessa kuukausipalkkaisessa työsuhteessa varhaiskasvatusalalla? Meillä on avoimia työtehtäviä pääkaupunkiseudun päiväkodeissa ja haemme joukkoomme uusia seurelaisia.

Lue lisää ja hae mukaan, haluamme juuri sinut!

Hae työskentelemään pääkaupunkiseudun päiväkoteihin

Haemme parhaillamme uusia seurelaisia pääkaupunkiseudun päiväkoteihin varhaiskasvatusalan tehtäviin. Tarjolla on töitä varhaiskasvatuksen lastenhoitajille, opettajille sekä avustajille.

Tutustu tehtäviin tarkemmin alla olevien linkkien kautta ja hae sinulle sopivaan tehtävään.

Katso kaikki varhaiskasvatuksen avoimet työpaikat

Varhaiskasvatuksen työtehtävätTutustu tarkemmin varhaiskasvatusalan työtehtävien kuvauksiin sekä koulutus- ja osaamisvaatimuksiin.

Eikö nyt auki olevista hausta löytynyt sinulle mieleistä? Tilaa itsellesi sähköposti tai uutiskirjekooste uusista avautuvista hauista.

Näillä vinkeillä onnistut työnhaussa

Seure – Töitä ihmisille, joilla on elämä.

Seure tarjoaa sinulle varhaiskasvatuksen, opetuksen ja palvelualojen keikkatöitä sekä määräaikaisia työsuhteita pääkaupunkiseudulla. Olemme luotettava työnantaja ja tarjoamme laajimman valikoiman tehtäviä ja työkohteita, joista voit valita mieleisesi. Tutustu työskentelyyn Seuressa.

Onko Seure jo tuttu? Nykyiset työntekijät hakevat sisäisellä haulla ja viiden vuoden sisällä aikaisemmin Seuressa työskennelleet hakevat palaajina.

Muut toimialat ja uramahdollisuudet