Hoiva-avustaja Helsingin vammaispalveluihin

Hei ihmisläheinen hoivatyöntekijä! Haluatko löytää elämääsi sopivia työkuvioita? Lue lisää ja hae nyt!

Hakuaika 04.04.2024 – 17.04.2024 Keikkatyö Sosiaali- ja terveydenhuolto Helsinki

Oletko kiinnostunut joustavasta ja vaihtelevasta hoivatyöstä? Haluatko vahvistaa osaamistasi erilaisissa vammaispalveluiden kohteissa työskentelystä? Voit hyvinkin olla etsimämme seuraava seurelainen!


Haemme joukkoomme uusia hoiva-avustajia Helsingin vammaispalveluihin. 


Helsingin vammaispalveluiden asumisyksiköissä olet mukana turvaamassa asiakkaiden laadukasta hoivaa ja sujuvaa arkea. Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden avustaminen päivittäisissä toimissa kuten peseytymisessä, pukeutumisessa ja ruokailussa. Avustat asiakkaita myös pyykki- ja ruokahuoltoon liittyvissä tehtävissä sekä huolehdit osaltasi asiakkaan arkiympäristöstä ja hyvinvoinnista. 
 

Tämä työ sopii sinulle, jos olet:

 • Hoiva-avustaja, jolla on hoiva-avustajan koulutus (kasvun ja osallisuuden sekä ikääntyvien osallisuuden edistämisen opintokokonaisuudet suoritettu) tai muu soveltuva hoiva-alan koulutus
 • Lähihoitajaopiskelija, jolla on aiempaa työ- tai harjoittelukokemusta hoivatyöstä

Onhan sinulla myös:

 • Aiempaa työkokemusta hoiva-avustajan tehtävistä vammaistyössä tai vanhustyössä
 • Työtehtävien hoitamiseen riittävä suomen kielen taito
 • Hygieniapassi tai valmius sen suorittamiseen
 • Helsingissä on käytössä Apotti-potilastietojärjestelmä ja tehtävässä edellytetään osaamista asiakastietojen kirjaamiseen. Mikäli et ole käynyt Apottikoulutusta, voit käydä koulutuksen Seuren kautta.
 • Tehtävässä edellytetään sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöiltä voimassa olevaa rokotesuojaa sekä tuberkuloosiselvitystä (tartuntatautilaki § 48 ja § 55)
 • Mikäli tulet työskentelemään kohteissa, joissa on alle 18-vuotiaita, edellytämme nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitetun rikosrekisteriotteen

  Palkkaus:

  • Hoiva-avustajan palkka sijoittuu välille 13,85 €/t – 15,24 €/t

  Palkan lisäksi maksamme aina mahdolliset vuorotyölisät sekä 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan. Katso tarkemmin, mistä palkkasi koostuu täältä.

  Täytä työhakemus ja jää rauhassa odottelemaan, kuulet meistä pian!

  Suosittelemme myös liittämään CV:n hakulomakkeen loppuun “Lataa CV” -kohdasta.

  Seuressa työsuhdeasioita hoidetaan älypuhelimella OmaSeure sovelluksen kautta. OmaSeure sovelluksen voi ladata maksutta älypuhelimille.

  ****

  Jos olet jo Seuren vanha tuttu ja työskennellyt meillä viimeisen viiden vuoden aikana, voit hypätä uuden työhakemuksen yli ja aloittaa tilanteesi kartoittamisen täyttämällä tämä lomake.

  ****

  Jos sinulla herää kysyttävää hakuvaiheessa, soita meille numeroon 09 329 73300 ma-to klo 10-12 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@seure.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

  Hakemustasi odottaen,

  Seuren rekrytoijat

   

  Töitä ihmisille, joilla on elämä.

  Seure tarjoaa sinulle mielekkään tavan tehdä töitä. Voit keikkailla silloin kun haluat tai rakentaa elämääsi sopivan urapolun. Meillä sinä päätät työelämästäsi.