Keikkatyötä ikääntyneiden palveluissa Lohjan seudulla

Lohjan alueella tarjolla juuri sinun arkeesi sopivia keikkatöitä – hae heti ja varmista itsellesi mutkaton ja mukautuva keikkailukesä!

Hakuaika 17.06.2024 – 31.07.2024 Keikkatyö Sosiaali- ja terveydenhuolto Lohja


Etsimme Seurelle keikkailusta ja lyhyistä määräaikaisuuksista kiinnostuneita Lähihoitajia, Sairaanhoitajia sekä alan opiskelijoita Lohjalle ikääntyneiden palveluihin, pääasiassa vanhustyön sekä kotihoidon työtehtäviin. Töitä on tarjolla sekä hoivatyön konkareille, vastavalmistuneille sekä loppuvaiheen opiskelijoille – lähetä siis hakemus vaikka samantien!

Ikääntyneiden asumispalveluihin Lohjan seudulla kuuluu kymmenen eri palveluasumisen kohdetta. Osa kohteista on keskittynyt lyhytaikaiseen asumiseen ja intervallijaksoihin, toisissa taas asiakaskunta on vakiintuneempi. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä arkisin sekä viikonloppuisin.

Lääkehoidon osaamisen tarve korostuu erityisesti Sairaanhoitajan roolissa, mutta myös lähihoitajilla lääkehoitolupa on ehdottomasti plussa!

Kotona asumisen tuki on Lohjan alueella jaettu pienempiin alueellisiin yksiköihin. Kotihoidon yksiköiden lisäksi Kotona asumisen tuen kohteita Lohjalla ovat myös kuntouttavan päivätoiminnan kolme ryhmää. Kotihoidossa korostuu kyky itsenäiseen työskentelyyn, ja suuressa osassa työvuoroista hoitajalta edellytetäänkin voimassaolevia lääkehoitolupia. Kotihoidon työntekijältä tulee löytyä myös ajokortti, oma auto ei ole kaikissa kohteissa välttämätön.

Seuren keikkalaisen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat hyvät vuorovaikutustaidot sekä  rohkeus tutustua uuteen: keikkatyössä työyhteisöt ja työpaikat vaihtelevat. Voit kuitenkin itse valita, kerrytätkö keikkaurasi aikana kokemusta useista alueen työkohteista, vai valitsetko työvuoroja vain omista lempipaikoistasi.

Meillä keskiössä on työntekijän vapaus rakentaa juuri omaan arkeen sopiva työviikko. Pystyt varaamaan mobiilisovelluksemme kautta työvuoroja kätevästi missä ja milloin tahansa, ja työvuoroja voit varata joko pitkälle ennakkoon tai äkkilähtönä omien aikataulujen mukaan. 

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella tarjoamme lisäksi laajasti työvuoroja muissakin ikääntyneiden palveluiden kohteissa: Seurelle hakemalla saatkin pääsyn koko alueen työvuorotarjontaan oman osaamiseesi perustuen, ja kiinnostuneet voivat laajentaa työskentelyään koko Seuren toiminta-alueelle! 

 

Me Seuressa tarjoamme sinulle:

 • Vapauden rakentaa työviikostasi juuri sinulle sopivan
 • Huolehdimme työnantajan velvollisuuksista ja palkanmaksusta, jotta sinä voit rauhassa keskittyä tärkeään työhösi
 • Mahdollisuuden suorittaa maksuttomasti lääkehoitoluvat, jos olet valmistunut lähihoitaja tai sairaanhoitaja (teoriakoe suoritetaan Helsingissä Hakaniemen toimistollamme)
 • Työmahdollisuuksia laajasti Uudenmaan alueella: meidän kauttamme pääset työskentelemään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen lisäksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle, Helsingin kohteisiin ja HUS:lle.

  Palkkaus

  Vanhustyö:

  • Lähihoitajat: palkka sijoittuu välille 17,16 €/h – 18,88 €/h
   • Opiskelijat: palkka sijoittuu välille 16,00 €/h – 17,60 €/h
  • Sairaanhoitajat: palkka sijoittuu välille 18,83 €/h – 21,20 €/h
   • Opiskelijat: palkka sijoittuu välille 17,54 €/h – 19,73 €/h


  Kotihoito:

  • Lähihoitajat, lääkehoitoluvallinen: palkka sijoittuu välille 18,36 €/h – 20,20 €/h
  • Lähihoitajat, lääkehoitoluvaton: palkka sijoittuu välille 17,86 €/h – 19,64 €/h
   • Opiskelijat (lääkehoitoluvaton): palkka sijoittuu välille 16,54 €/h – 18,19 €/h
  • Sairaanhoitajat: palkka sijoittuu välille 19,27 €/h – 21,20 €/h
   • Opiskelijat (yli 140 op, lääkehoitoluvaton): palkka sijoittuu välille 17,94 €/h – 19,73 €/h
     

  Palkan lisäksi maksamme aina mahdolliset vuorotyölisät sekä 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan. Katso tarkemmin, mistä palkkasi koostuu täältä.


   Tässä vielä, mitä toivomme sinulta:

   • sinulla on Valviran sosiaali- sekä terveydenhuollon rekisteröinti (valmistuneet)
   • sinulla on aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta vastaavista työtehtävistä
   • Uudenmaan lääkehoitolupa on ehdoton etu!

    

   Onhan sinulla myös:

   • Työtehtävien hoitamiseen riittävä suomen kielen taito
   • Kotihoidossa työskentelevällä tulee olla ajokortti
   • Tehtävässä edellytetään sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöiltä  tuberkuloosiselvitystä (tartuntatautilaki § 55) ja riittävää rokotesuojaa (tartuntatautilaki § 48)

   Kuulostaako hyvältä? No niin meistäkin!

   Täytä hakulomakkeemme ja kerro meille kokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin!

   Suosittelemme myös liittämään CV:n hakulomakkeen loppuun “Lataa CV” -kohdasta.

   Seuressa työsuhdeasioita hoidetaan älypuhelimella OmaSeure sovelluksen kautta. OmaSeure sovelluksen voi ladata maksutta älypuhelimille.

   ****

   Jos olet jo Seuren vanha tuttu ja työskennellyt meillä viimeisen viiden vuoden aikana, voit hypätä uuden työhakemuksen yli ja aloittaa tilanteesi kartoittamisen täyttämällä tämän lomakkeen.

   ****

   Jos sinulla herää kysyttävää hakuvaiheessa, soita meille numeroon 09 329 73300 ma-to klo 10-12 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@seure.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

    

   Hakemustasi odottaen,

   Seuren rekrytoijat

   Töitä ihmisille, joilla on elämä.

   Seure tarjoaa sinulle mielekkään tavan tehdä töitä. Voit keikkailla silloin kun haluat tai rakentaa elämääsi sopivan urapolun. Meillä sinä päätät työelämästäsi.

   Tee hakemus, uusi työ odottaa sinua.