Kesätöihin vuodeosastolle Katriinan tai Peijaksen sairaalaan

Tule kesätyökaveriksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen sairaalapalveluihin!

Hakuaika 17.06.2024 – 19.07.2024 Määräaikainen Sosiaali- ja terveydenhuolto Kerava Vantaa Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Hei sinä lähihoitaja tai sairaanhoitaja! 

Kesä on jo alkanut, mutta meillä on vielä tarjolla mielenkiintoisia ja palkitsevia kesätyömahdollisuuksia motivoituneille hoitoalan ammattilaisille. 

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen sairaalapalvelut odottavat sinua työkaveriksi! 

  

Etsimme lähihoitajia ja sairaanhoitajia Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen sairaalapalveluihin määräaikaisiin työsuhteisiin vuodeosastoille heinä-syyskuun väliselle ajalle.

Kiinnostaako sinua työ kuntoutuspotilaiden, aivoverenkiertohäiriöpotilaiden, saattohoitopotilaiden tai infektiopotilaiden parissa? Tai oletko ennemminkin kiinnostunut akuuttihoidosta?

Työtehtäviä on avoinna Katriinan sairaalan vuodeosastoilla 1, 3, 5, 6 sekä Peijaksen akuuttihoidon osastolla 2. Kuulemme mielellämme osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi, jotta voimme tarjota sinulle parhaiten sopivan työtehtävän. Voit valita itsellesi mieluisan vaihtoehdon eri pituisista tehtävistä, ja pyrimme räätälöimään työsuhteen juuri sinulle sopivaksi. Tämä on erinomainen tilaisuus hyödyntää ammattitaitoasi ja oppia uutta!

Työnkuvaasi kuuluu lähihoitajan tai sairaanhoitajan tehtävät ennalta määritellyllä osastolla. Sairaalassa työskennellään kolmivuorotyössä, mutta voit kertoa meille myös toiveistasi työaikojen suhteen. Haastattelussa voimme yhdessä löytää juuri sinulle sopivan työsuhteen!

Työkohteita ovat:

Katriinan sairaalassa:
Osasto 1: Geriatrinen kuntoutusosasto

Osasto 2: Ortopedinen kuntoutusosasto
Osasto 3: Neurologinen kuntoutusosasto

Osasto 5: Saattohoito- ja palliatiivinen osasto
Osasto 6: Infektio-osasto

Peijaksen sairaalassa:
Akuuttiosasto AKOS 2

Työpaikalla sinua odottaa moniammatillinen tiimi, jonka vahva ammattitaito ja tuki auttavat arjen työtehtävissä. Apua on aina saatavilla, eikä kenenkään tarvitse jäädä yksin.

Viime vuoden kesätyöntekijöiden palautteiden mukaan työkohteet panostavat hyvään perehdytykseen ja lämpimään vastaanottoon. Valtaosa viime kesän työntekijöistä menisi näihin kohteisiin myös uudelleen. Hae siis mukaan, paikkoja on rajoitetusti!

Haluatko tietää tarkemmin, millaista on työskennellä Katriinan sairaalassa?
Tutustu Katriinan sairaalan kuntouttavan hoidon osastoon 1 ja neurologiseen kuntoutusosastoon 3.

Tutustu myös Vaken sairaalapalveluiden arkeen: IG vake_sairaalapalvelut

Me Seuressa tarjoamme sinulle:

 • Työskentelykohteen ennalta sovitusta yksiköstä
 • Työsuhteen yhteisesti sovitulle ajanjaksolle heinä-syyskuun väliselle ajalle
 • Työajan, joka on: 38,25 t/vko. Kolmivuorotyö (sisältäen aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroja). Jos olet kiinnostunut osa-aikaisesta työajasta, kerro siitä hakemuksellasi.
 • Huolehdimme työnantajan velvollisuuksista ja palkanmaksusta, jotta sinä voit rauhassa keskittyä tärkeään työhösi. Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella ja Seurella on käynnissä Kenttärooli-projekti, joka tarjoaa myös kesätyöntekijöille entistä parempaa työsuhteen hoitoa.
 • Lähihoitajan palkka sijoittuu välille

  2772,76 – 3050,04 €/kk

 • Sairaanhoitajan palkka sijoittuu välille 

  3310,77 – 3641,84 €/kk

 • Maksamme myös aina mahdolliset vuorotyölisät (AVAINTES)
 • Työhyvinvointisi tueksi yli 3 kuukauden työsuhteessa työterveyshuoltomme ja ePassin monipuolisen kulttuuri-, liikunta- hyvinvointi- ja työmatkaedun
 • Valmistuneille lähihoitajille ja sairaanhoitajille mahdollisuuden suorittaa lääkehoitoluvat

 Tässä vielä, mitä toivomme sinulta: 

 • Olet lähihoitaja tai sairaanhoitaja 
 • Sinulla on aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta vuodeosastotyöstä

Onhan sinulla myös:

 • Valviran myöntämät ammattioikeudet 
 • LOVe-pohjainen lääkehoitolupa. Jos sinulla ei ole lääkehoitolupaa, sitoudut suorittamaan sen työsuhteen alussa. LOVe-teoriaosuudet voi suorittaa kauttamme ennen työsuhteen alkua.
 • Sote-ammattikortti (VRK-kortti)
 • Osaamista Apotti-asiakastietojärjestelmän käytössä
 • Työtehtävien hoitamiseen riittävä suomen kielen taito
 • Edellytämme kaikilta sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöiltämme voimassa olevaa rokotesuojaa sekä tuberkuloosiselvitystä (tartuntatautilaki § 48 ja § 55)


Täytämme työpaikat heti sopivien uusien seurelaisten löydyttyä. Toimi siis nopeasti ja täytä helppo hakulomakkeemme!

Jos jokin asia mietityttää sinua tai sinulla herää kysyttävää, ota ihmeessä yhteyttä meihin! Soita numeroon 09 329 73300 ma-to klo 10-12 tai laita viestiä osoitteeseen rekrytointi@seure.fi. Vastailemme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Jos olet jo Seuren vanha tuttu ja työskennellyt meillä viimeisen viiden vuoden aikana, voit hypätä uuden työhakemuksen yli ja aloittaa tilanteesi kartoittamisen täyttämällä tämä lomake.

Jos olet jo Seuren työntekijä, hae työtehtäviin sisäisen haun kautta OmaSeuressa. 

Aurinkoista kesän odotusta ja kuulemisiin! 

Terveisin Seurelaiset
 

Töitä ihmisille, joilla on elämä.

Seure tarjoaa sinulle mielekkään tavan tehdä töitä. Voit keikkailla silloin kun haluat tai rakentaa elämääsi sopivan urapolun. Meillä sinä päätät työelämästäsi.

Tee hakemus, uusi työ odottaa sinua.