Kiertävä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Helsingin alueelle

Pidätkö monipuolisesta ja vaihtelevasta työstä? Etsimme kiertäviä varhaiskasvatuksen lastenhoitajia Helsinkiin kaudelle 2024-2025. Lue lisää ja hae mukaan, haluamme juuri sinut!

Hakuaika 27.06.2024 – 25.07.2024 Määräaikainen Varhaiskasvatus Helsinki

Haemme kiertäviä varhaiskasvatuksen lastenhoitajia elokuussa alkaviin kuukausipalkkaisiin työsuhteisiin Helsinkiin. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti yhdessä päiväkotiyksikössä eteläisellä, läntisellä, keskisellä, pohjoisella, koillisella, kaakkoisella tai itäisellä alueella. Tiukan paikan tullen vuoroja voi olla myös muilla alueilla Helsingissä.

Kiertävänä varhaiskasvatuksen lastenhoitajana toimit arjen pelastajana aina siellä missä on suurin tarve. Työtehtävän luonteeseen kuuluu kiertäminen vaihtuvissa lapsiryhmissä ja päiväkodeissa sovitulla varhaiskasvatusalueella. Saat työkohteen tietoosi työpäivää edeltävänä päivänä tai samana aamuna.

Työsuhde alkaa 8.8.2024 ja päättyy 30.5.2025. Tehtävässä työskentelet joka arkipäivä ja työaikasi on 38,25 tuntia viikossa. Työsuhteen kestosta sekä viikkotyöajasta voidaan tarvittaessa keskustella huomioon ottaen tilanteesi.

Haluatko tutustua vielä tarkemmin kiertävän lastenhoitajan työsuhteeseen? Tästä linkistä voit lukea tehtävästä ja tästä linkistä kiertävänä lastenhoitajana työskentelevän Mikon työstä.

 

”Hyviä puolia on säännöllinen ja vaihteleva työ, jossa näkee erilaisia työkohteita ja pääsee sitä kautta laajentamaan osaamistaan ja ammattitaitoaan. Myös työ lasten parissa on tietysti mieluisaa.” -Miko, kiertävä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Mikäli olet jo Seuren työntekijä ja sinulla on varhaiskasvatuksen lastenhoitajan nimike, hae työpaikkaa sisäisellä haulla OmaSeure mobiilisovelluksen kautta.

 

Mitä toivomme sinulta:

 • Sinulta löytyy alan koulutus (esim. lähihoitaja tai lastenohjaaja) tai jos sinulla ei ole alan kelpoisuutta tai opintoja, niin katsomme eduksi myös työtä tukevan aikaisemman kokemuksen varhaiskasvatuksen lastenhoitajana toimimisesta tai varhaiskasvatusikäisten lapsiryhmien ohjaamisesta
 • Pidät monipuolisesta ja vaihtelevasta työstä
 • Sopeudut helposti muuttuviin tilanteisiin
 • Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot
 • Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito
 • Edellytämme nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitetun rikosrekisteriotteen
 • Edellytämme hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä (tartuntatautilaki § 55) kaikilta, jotka työskentelevät alle kouluikäisten lasten kanssa.

Tietoja työsuhteesta:

 • Työsuhde alkaa 8.8.2024 ja päättyy 30.5.2025. Työsopimuksen mukaisesti työ ja palkanmaksu keskeytyvät syyslomaviikolla 14.-18.10.2024, joululomaviikolla 23.12.2024-6.1.2025 ja talvilomaviikolla 17.-21.2.2025. Loma-ajoille voi olla mahdollista sopia korvaavaa työtä oman työskentelyalueen sisällä. Työsuhteen voimassaolon ajalta kertyneitä vuosilomia on mahdollista käyttää vuosilomalain mukaisesti 2.1.2025 alkaen
 • Viikkotyöaika on 38 tuntia ja 15 minuuttia ja työvuorot ovat joka päivä arkisin maanantaista perjantaihin. Työaika on klo 8:21-16:00. Viikkotyöaika on myös sovittavissa tilanteesi mukaan. Saat työkohteen tietoosi edeltävänä päivänä tai samana aamuna
 • Palkka sijoittuu välille: 2349,70 € – 2564,06 €/kk. Kiertäminen eri päiväkodeissa on huomioitu palkassa. Peruspalkan lisäksi maksamme mahdolliset kokemuslisät
 • Seure toimii työsuhteen työnantajana ja vastaa palkanmaksusta sekä muista työnantajan velvollisuuksista
 • Seuressa työsuhdeasioita hoidetaan älypuhelimella OmaSeure-sovelluksen kautta. OmaSeure-sovelluksen voi ladata maksutta älypuhelimille
 • Saat työterveyshuollon sekä hyvät työsuhde-edut käyttöösi. Työsuhde-edut sisältävät hyvinvointi- kulttuuri- liikunta- ja työmatkaedun (ePassi Flex)
 • Loppukaudesta vietämme yhteisen virkistysillan kaikkien pääkaupunkiseudun kiertävien varhaiskasvatuksen lastenhoitajien kesken

 

  Katso täältä myös muut avoimet varhaiskasvatuksen kuukausipalkkaiset työpaikat.

  Mikäli työskentelystäsi Seurella on kulunut alle viisi vuotta tai olet jo Seuren työntekijä ja haluat laajentaa osaamistasi, aloita tilanteesi kartoittaminen täyttämällä tämä lomake.

  *****

   Jos sinulla herää kysyttävää hakuvaiheessa, soita meille numeroon 09 329 73300 ma-to klo 10-12 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@seure.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

   Täytä työhakemus ja jää rauhassa odottelemaan, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian joko puhelimitse tai sähköpostitse! Jos olet kiinnostunut useammasta tehtävästä, voit kertoa sen hakemuksellasi, yksi hakemus riittää.

   Hakemustasi odottaen,

   seurelaiset  


   Töitä ihmisille, joilla on elämä.

   Seure tarjoaa sinulle mielekkään tavan tehdä töitä. Voit keikkailla silloin kun haluat tai rakentaa elämääsi sopivan urapolun. Meillä sinä päätät työelämästäsi.