Kiertävä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Vantaalle

Pidätkö monipuolisesta ja vaihtelevasta työstä? Lue lisää ja hae mukaan, haluamme juuri sinut!

Hakuaika 04.04.2024 – 18.04.2024 Määräaikainen Varhaiskasvatus Vantaa

Haemme kiertäviä varhaiskasvatuksen lastenhoitajia kuukausipalkkaisiin työsuhteisiin. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti yhdellä näistä alueista: 

 • Myyrmäki-Hämeenkylä
 • Aviapolis-Kivistö 

Tiukan paikan tullen vuoroja voi olla myös muilla alueilla Vantaalla. 


Kiertävänä varhaiskasvatuksen lastenhoitajana toimit arjen pelastajana aina siellä missä on suurin tarve. Työtehtävän luonteeseen kuuluu kiertäminen vaihtuvissa lapsiryhmissä ja päiväkodeissa. Päivän aikana kuitenkin pääsääntöisesti työskentelet yhdessä päiväkodissa. Saat työkohteen tietoosi työpäivää edeltävänä päivänä tai samana aamuna.

  Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja päättyy 31.5.2024. Tehtävässä työskentelet joka arkipäivä ja työaikasi on 38,25 tuntia viikossa. 

  Haluatko tutustua vielä tarkemmin kiertävän lastenhoitajan työsuhteeseen? Tästä linkistä voit lukea tehtävästä ja tästä linkistä kiertävänä lastenhoitajana työskentelevästä Roosa-Mariasta.

  ”Työtä teen säännöllisesti arkipäivisin ja minulla on alueellani noin 25 eri päiväkotia. Arkiaamuna saan viestin, josta näen sen päivän työkohteeni. Työskentelen laajasti eri-ikäisten lasten ryhmissä siellä, missä minua eniten tarvitaan. Tykkään työstäni sen monipuolisuuden ja vaihtelevuuden ansiosta. Minulla ei ole työssä suunnittelu- tai ryhmävastuuta, joten saan keskittyä pelkästään lapsiin. Tunnen työni olevan todella merkityksellistä ja on ihanaa huomata kuinka odotettu ja toivottu työntekijä olen päiväkodeissa.” – Roosa-Maria, kiertävä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

   

  Mikäli olet jo Seuren työntekijä ja sinulla on varhaiskasvatuksen lastenhoitajan nimike, hae työpaikkaa sisäisellä haulla OmaSeure mobiilisovelluksen kautta.

   


  Tämä työ sopii sinulle, jos:

  • Sinulta löytyy alan koulutus (esim. lähihoitaja tai lastenohjaaja) tai työtä tukevaa aikaisempaa kokemusta vastuullisesta lapsiryhmän ohjaamisesta
  • Pidät monipuolisesta ja vaihtelevasta työstä
  • Sopeudut helposti muuttuviin tilanteisiin 
  • Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot
  • Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito
  • Edellytämme nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitetun rikosrekisteriotteen
  • Edellytämme hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä (tartuntatautilaki § 55) kaikilta, jotka työskentelevät alle kouluikäisten lasten kanssa.

   Tietoja työsuhteesta:

   • Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja päättyy 31.5.2024
   • Viikkotyöaika on 38,25 tuntia ja työvuorot ovat joka päivä arkisin maanantaista perjantaihin. Työaika on klo 8:21-16:00. Saat työkohteen tietoosi edeltävänä päivänä tai samana aamuna
   • Palkka sijoittuu välille: 2279,05€-2486,96€/kk. Kiertäminen eri päiväkodeissa on huomioitu palkassa. Peruspalkan lisäksi maksamme mahdolliset kokemuslisät
   • Seure toimii työsuhteen työnantajana ja vastaa palkanmaksusta sekä muista työnantajan velvollisuuksista
   • Seuressa työsuhdeasioita hoidetaan älypuhelimella OmaSeure-sovelluksen kautta. OmaSeure-sovelluksen voi ladata ilmaiseksi älypuhelimille
   • Loppukaudesta vietämme yhteisen virkistysillan kaikkien pääkaupunkiseudun kiertävien varhaiskasvatuksen lastenhoitajien kesken

    

    

   Jos olet jo Seuren vanha tuttu ja työskennellyt meillä viimeisen viiden vuoden aikana, voit hypätä uuden työhakemuksen yli ja aloittaa tilanteesi kartoittamisen täyttämällä tämän lomakkeen.

    Jos sinulla herää kysyttävää hakuvaiheessa, soita meille numeroon 09 329 73300 ma-to klo 10-12 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@seure.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

     

    Täytä työhakemus ja jää rauhassa odottelemaan, kuulet meistä pian!

     

    Hakemustasi odottaen,

    seurelaiset

     


    Töitä ihmisille, joilla on elämä.

    Seure tarjoaa sinulle mielekkään tavan tehdä töitä. Voit keikkailla silloin kun haluat tai rakentaa elämääsi sopivan urapolun. Meillä sinä päätät työelämästäsi.