Kiertäviä lähihoitajia Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle, määräaikainen

Kiinnostaako sinua kuukausipalkkainen työsuhde vuodeosastoilla tai hoiva-asumisessa? Sano joo ja hae mukaan Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen varahenkilöstöön!

Hakuaika 29.04.2024 – 31.05.2024 Määräaikainen Sosiaali- ja terveydenhuolto Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Hei lähihoitaja! Kaipaatko työnkuvaasi vaihtelevuutta? Haemme nyt kolmea varahenkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2024 loppuun asti!

Etsimme kahta lähihoitajaa hoiva-asumisen varahenkilöksi ja yhtä lähihoitajaa varahenkilöksi vuodeosastoille.

Hoiva-asumisen varahenkilön työtehtävät sijoittuvat Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hoiva-asumisen työkohteisiin. Varahenkilön kiertoalueena toimii Hopeahovi, Vomma, Helmiina, Lumo, Marttila, Koivukylän hoivakoti sekä Korson, Simonkylän ja Malminiityn vanhustenkeskukset.

Vuodeosastojen varahenkilönä kierrät Katriinan sairaalan osastoilla, Peijaksen AKOS 1 ja AKOS 2 osastoilla, sekä Keravalla AKOS 3 osastolla. Tällä hetkellä eniten tarvetta on Katriinan ja Peijaksen sairaaloissa.

Vaihteleva ja liikkuva työ on mielenkiintoista ja opettavaista. Työvuorosuunnittelu tapahtuu normaalin työvuorosuunnittelun mukaisesti, mutta työskentelykohde ilmoitetaan lähempänä työvuoron ajankohtaa. Varahenkilöltä toivomme joustavuutta, sillä äkillisen tarpeen tullen työvuoron kohde saattaa muuttua. 

Varahenkilön työsuhde on määräaikainen 31.12.2024 saakka. Työsuhteessa työskennellään 2-vuorotyössä. Etsimme täyttä työaikaa tekeviä lähihoitajia, mutta kuulemme myös mielellään mikäli olet kiinnostunut osa-aikaisesta työstä.

Haluamme huomioida kiertävän työn vaativuuden myös palkkauksessa, joten kiertävissä työsuhteissa palkka on tavallista korkeampi. Varahenkilönä saat työsuhdeasioihin tueksesi asiantuntevat seurelaiset sekä pitkän työsuhteen edut.

Työsuhteen tiedot pähkinänkuoressa:

Työn kesto: 31.12.2024 saakka (tai sopimuksen mukaan). Työaika 114h 45min / 3 viikon jaksolla. 2-vuorotyö. Mikäli olet kiinnostunut osa-aikaisesta työajasta, kerro siitä hakemuksellasi. 

Palkkaus:

Kiertävä lähihoitaja: palkka sijoittuu välille 2 843,94 €/kk – 3 128,33 €/kk

Kuukausipalkan lisäksi maksamme mahdolliset Tes:n (Avaintes) mukaiset vuorotyölisät. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut käyttöösi, kuten työterveyshuollon sekä kulttuuri- ja liikuntaedun (E-passi flex) yli 3kk kestävissä työsuhteissa.

Voit lukea lisää palkkauksestamme täältä.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä ketä etsimme:

  •  lähihoitajaa, jolla on aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta sairaalan vuodeosastolta tai vanhustyöstä

Onhan sinulla myös:

  • Valviran rekisteröinti (sosiaali- ja terveydenhuolto)
  • LOVe-pohjainen lääkehoitolupa. Jos sinulla ei ole lääkehoitolupaa, sitoudut suorittamaan sen heti työsuhteen alussa. LOVe-teoriaosuudet tulee suorittaa ennen työsuhteen alkua.
  • Apotti-potilastietojärjestelmä osaaminen tai valmius käydä koulutus Seuren kautta
  • Sote-ammattikortti (VRK-kortti)
  • Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa rokotesuojaa sekä tuberkuloosiselvitystä (tartuntatautilaki § 48 ja § 55)
  • Työtehtävään riittävä suomen kielen taito

Jos sinulla herää kysyttävää hakuvaiheessa, lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@seure.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Mikäli olet jo Seuren työntekijä, hae työtehtäviin sisäisen haun kautta. Työtehtäviin voit ehdottaa itseäsi OmaSeuren kautta, OmaSeuresta näet myös ajantasaisen tarjonnan avoimista sijaisuuksista.

Seuressa työsuhdeasioita hoidetaan älypuhelimella OmaSeure sovelluksen kautta. OmaSeure sovelluksen voi ladata maksutta älypuhelimille.

Hae heti, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme työtehtävät sopivan henkilön löydyttyä! 

Terveisin,

Seuren rekrytointi

Töitä ihmisille, joilla on elämä.

Seure tarjoaa sinulle mielekkään tavan tehdä töitä. Voit keikkailla silloin kun haluat tai rakentaa elämääsi sopivan urapolun. Meillä sinä päätät työelämästäsi.

Tee hakemus, uusi työ odottaa sinua.