Koulunkäynninohjaaja Ylästön kouluun

Hei! Sinua tarvitaan Ylästön koulussa! Sinua, joka haluat auttaa oppilaita kouluarjessa ja olla toteuttamassa jokaisen oppilaan mahdollisuutta oppimiseen.

Hakuaika 02.07.2024 – 16.07.2024 Määräaikainen Opetus Vantaa

Olisitko Sinä seuraava seurelainen ja kiinnostunut työskentelemään määräaikaisessa kuukausipalkkaisessa työsuhteessa koulunkäynninohjaajana?

Haemme koulunkäynninohjaajaa autismi ja kehitysvammaopetukseen Ylästön koululle.

Ylästön koulu on vantaalainen yhtenäinen peruskoulu, jossa opiskelee noin 880 oppilasta vuosiluokilla 1-9. Koulu toimii oppilaslähtöisesti tiiviissä ja avoimessa kasvatuskumppanuudessa kotien kanssa. Koulun arvot ovat: yhteisvastuullisuus, kiireettömyys, rehellisyys ja sitoutuneisuus.‍

Tutustu ja lue lisää Ylästön koulusta tästä.

Koulunkäynninohjaajana tehtävänäsi on työskennellä Ylästön koulun pop-opetuksessa. Ylästön koulussa toimii kolme vammaisopetuksen ryhmää, joissa oppilaat ovat iältään 7-9-luokkalaisia. Ryhmissä työskentelevät aikuiset tekevät tiivistä yhteistyötä toistensa kanssa. Työvuorot ovat arkipäivisin klo 7.15-16.15 välillä.

Haluatko tutustua vielä tarkemmin koulunkäynninohjaajan tehtävään? Tästä linkistä voit lukea lisää tehtävästä. Videolla Venla kertoo työstään koulunkäynninohjaajana Seurella.

Tiesithän, että seurelaisena pääset monien työmahdollisuuksien äärelle, sillä näet kotisivuillamme olevia työpaikkailmoituksia kattavamman määrän erilaisia avoimia työpaikkoja. Mikäli olet jo Seuren työntekijä, hae työpaikkaa sisäisellä haulla OmaSeure mobiilisovelluksen kautta.

Mikäli työskentelystäsi Seurella on kulunut alle viisi vuotta tai olet jo Seuren työntekijä ja haluat laajentaa osaamistasi, aloita tilanteesi kartoittaminen täyttämällä tämä lomake.


Mitä toivomme sinulta: 

 • Sinulla on aitoa kiinnostusta työskentelyyn vammaisopetuksessa
 • Sinulla on aiempaa kokemusta autismin kirjon tai kehitysvammaisista lapsista tai nuorista
 • Sinulla on kiinnostusta olla mukana avustamassa yläasteikäisten oppilaiden kouluarkea
 • Sinulla on kykyä ja varmuutta olla turvallisena ja vastuullisena aikuisena oppilaille
 • Työyhteisön jäsenenä olet aktiivinen ja luot olemuksellasi positiivista ilmapiiriä ympärillesi
 • Työskentelyotteesi on kannustava ja pitkäjänteinen
 • Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito 
 • Edellytämme nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitetun rikosrekisteriotteen.

 

Tietoja työsuhteesta:

 • Työsuhde: 7.8.2024-31.5.2025
 • Viikkotyöaika on 38,25 t/vk
 • Työkohteen sijainti: Ollaksentie 29, 01690 Vantaa
 • Kuukausipalkkaisessa työsuhteessa (viikkotyöaika 38,25h/vk) palkka sijoittuu välille koulunkäynninohjaajana autismi ja kehitysvammaopetuksessa 2203,02€-2303,87€/kk
 • Lisäksi maksamme mahdolliset palkanlisät
 • Saat hyvät työsuhde-edut käyttöösi, mikäli työsuhteesi kesto on vähintään kolme kuukautta ja viikkotuntimäärä vähintään 20 tuntia. Työsuhde-edut sisältävät työterveyshuollon sekä hyvinvointi- kulttuuri- liikunta- ja työmatkaedun (ePassi Flex)
 • Huolehdimme työnantajan velvollisuuksista ja palkanmaksusta, jotta sinä voit rauhassa keskittyä itse työhön.
 • Kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat hoidat kätevästi OmaSeure-sovelluksen avulla älypuhelimellasi. Sovellus on ilmainen ja ladattavissa sovelluskaupasta.

Jos sinulla herää kysyttävää hakuvaiheessa, soitathan meille numeroon 09 329 73300 ma-to klo 10-12 välillä tai lähetäthän sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@seure.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. 

 

Täytä työhakemus ja jää rauhassa odottamaan, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian joko puhelimitse tai sähköpostitse! Jos olet kiinnostunut useammasta tehtävästä, voit kertoa sen hakemuksellasi – yksi hakemus riittää.

 

Tehtävät täytetään heti, kun sopivat henkilöt ovat löytyneet.

 

Hakemustasi odottaen,

seurelaiset

 


Töitä ihmisille, joilla on elämä.

Seure tarjoaa sinulle mielekkään tavan tehdä töitä. Voit keikkailla silloin kun haluat tai rakentaa elämääsi sopivan urapolun. Meillä sinä päätät työelämästäsi.