Koulunkäynninohjaajia Koivukylän kouluun

Haluatko työskennellä vammaisopetuksessa, jossa työpäiviisi kuuluvat aitous, vilpittömyys ja onnistumisen ilo?

Hakuaika 04.07.2024 – 18.07.2024 Määräaikainen Opetus Vantaa

Olisitko Sinä seuraava seurelainen ja kiinnostunut työskentelemään määräaikaisessa kuukausipalkkaisessa työsuhteessa koulunkäynninohjaajana?

Haemme koulunkäynninohjaajia autismi- ja kehitysvammaopetukseen Koivukylän kouluun.

Koivukylän koulu tarjoaa perusopetusta 7.–9.- vuosiluokkien oppilaille ja koulussa opiskelee 416 oppilasta.

Tutustu ja lue lisää Koivukylän koulusta tästä

Koulunkäynninohjaajana työtehtäväsi sijoittuvat koulun vammaisopetuksen luokkiin. Ohjaat ja avustat työssäsi monipuolisesti yläkouluikäisiä oppilaita koulupäivän aikana. Oppilaat opiskelevat joko oppiaineittain tai toiminta-alueittain ja he tarvitsevat erityistä tukea monenlaisissa tilanteissa koulupäivän aikana. Saat tueksesi mukavan työporukan, jossa työskentelee erityisluokanopettajan lisäksi 3-5 koulunkäynninohjaajaa tai oppilashoitajaa. Oppituntien lisäksi työhön kuuluu päivätoimintaan osallistuvien oppilaiden ohjaamista ennen oppitunteja ja niiden jälkeen.

Haluatko tutustua vielä tarkemmin  tehtävään? Tästä linkistä voit lukea lisää tehtävästä. Videolla Sanna-Riikka kertoo työstään vammaisopetuksessa.
 

Tiesithän, että seurelaisena pääset monien työmahdollisuuksien äärelle, sillä näet kotisivuillamme olevia työpaikkailmoituksia kattavamman määrän erilaisia avoimia työpaikkoja. Mikäli olet jo Seuren työntekijä, hae työpaikkaa sisäisellä haulla OmaSeure mobiilisovelluksen kautta.

Mikäli työskentelystäsi Seurella on kulunut alle viisi vuotta tai olet jo Seuren työntekijä ja haluat laajentaa osaamistasi, aloita tilanteesi kartoittaminen täyttämällä tämä lomake.


Mitä toivomme sinulta: 

 • Sinulla on aitoa kiinnostusta ja motivaatiota erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten parissa työskentelyyn sekä ymmärrystä koulunkäynninohjaajan laajasta tehtävänkuvasta. 
 • Sinulla on soveltuvia opintoja tai koulutusta (esim. vammaisalan ammattitutkinto, koulunkäynninohjaaja, lähihoitaja) tai aikaisempaa kokemusta autismikirjolla olevien tai kehitysvammaisten henkilöiden parissa toimimisesta
 • Sinulla on aitoa kiinnostusta sekä valmiuksia vammaisopetuksessa työskentelyyn
 • Sinulla on ymmärrystä erityisen tuen tarpeista sekä opetus-/ohjaustyöstä erityistä tukea tarvitsevien oppilaiden parista.
 • Sinulla on kykyä ja varmuutta olla turvallisena ja vastuullisena aikuisena oppilaille
 • Työskentelyotteesi on kannustava ja pitkäjänteinen
 • Asenteesi on ennakkoluuloton ja tartut työhön omatoimisesti
 • Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito 
 • Edellytämme nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitetun rikosrekisteriotteen.

 

Tietoja työsuhteesta:

 • Työsuhde: 7.8.2024-31.5.2025
 • Viikkotyöaika on 37-38,25 t/vk
 • Työkohteen sijainti: Peijaksentie 35, Vantaa
 • Kuukausipalkkaisessa työsuhteessa (viikkotyöaika 37-38,25h/vk) palkka sijoittuu välille 2130,98€-2303,87€/kk
 • Lisäksi maksamme mahdolliset palkanlisät
 • Saat hyvät työsuhde-edut käyttöösi, mikäli työsuhteesi kesto on vähintään kolme kuukautta ja viikkotuntimäärä vähintään 20 tuntia. Työsuhde-edut sisältävät työterveyshuollon sekä hyvinvointi- kulttuuri- liikunta- ja työmatkaedun (ePassi Flex)
 • Huolehdimme työnantajan velvollisuuksista ja palkanmaksusta, jotta sinä voit rauhassa keskittyä itse työhön.
 • Kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat hoidat kätevästi OmaSeure-sovelluksen avulla älypuhelimellasi. Sovellus on ilmainen ja ladattavissa sovelluskaupasta.

Jos sinulla herää kysyttävää hakuvaiheessa, soitathan meille numeroon 09 329 73300 ma-to klo 10-12 välillä tai lähetäthän sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@seure.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. 

 

Täytä työhakemus ja jää rauhassa odottamaan, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian joko puhelimitse tai sähköpostitse! Jos olet kiinnostunut useammasta tehtävästä, voit kertoa sen hakemuksellasi – yksi hakemus riittää.

 

Tehtävät täytetään heti, kun sopivat henkilöt ovat löytyneet.
 

Hakemustasi odottaen,

seurelaiset

 


Töitä ihmisille, joilla on elämä.

Seure tarjoaa sinulle mielekkään tavan tehdä töitä. Voit keikkailla silloin kun haluat tai rakentaa elämääsi sopivan urapolun. Meillä sinä päätät työelämästäsi.