Lähihoitaja ikäihmisten palveluihin Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle

Kiinnostaako sinua vaihteleva ja monipuolinen lähihoitajan työ? Sano joo ja hae mukaan Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen varahenkilöstöön!

Hakuaika 09.04.2024 – 23.04.2024 Määräaikainen Sosiaali- ja terveydenhuolto Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Hei lähihoitaja! Kaipaatko työnkuvaasi vaihtelevuutta ja olet kiinnostunut työskentelemään hoiva-asumisessa?

Haemme nyt kahta varahenkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen 2024 vuoden loppuun asti!

Työtehtävät sijoittuvat Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hoiva-asumiseen. Hoiva-asumisen varahenkilönä työnkuvaasi kuuluu monipuolisesti erilaiset hoitotyötehtävät. Varahenkilön kiertoalueena toimii Hopeahovi, Vomma, Helmiina, Lumo, Marttila, Koivukylän hoivakoti sekä Korson, Simonkylän ja Malminiityn vanhustenkeskukset. 

Vaihteleva ja liikkuva työ on mielenkiintoista ja opettavaista. Työvuorosuunnittelu tapahtuu normaalin työvuorosuunnittelun mukaisesti, mutta työskentelykohde ilmoitetaan lähempänä työvuoron ajankohtaa. Varahenkilöltä toivomme joustavuutta, sillä äkillisen tarpeen tullen työvuoron kohde saattaa muuttua. 

Varahenkilön työsuhde on määräaikainen 31.12.2024 saakka. Työsuhteessa työskennellään 2-vuorotyössä. Etsimme täyttä työaikaa tekevää lähihoitajaa, mutta kuulemme myös mielellämme, jos olet kiinnostunut osa-aikaisesta työstä.

Haluamme huomioida kiertävän työn vaativuuden myös palkkauksessa, joten kiertävissä työsuhteissa palkka on tavallista korkeampi. 

Työsuhteen tiedot pähkinänkuoressa:

Työn kesto: mahdollisimman pian -31.12.2024 (tai sopimuksen mukaan). Työaika 114h 45min / 3 viikon jaksolla. 2-vuorotyö. Mikäli olet kiinnostunut osa-aikaisesta työajasta, kerro siitä hakemuksellasi. 

Palkkaus:

Kiertävä lähihoitaja (vanhustyö): palkka sijoittuu välille 2 758,43 €/kk – 3 034,27 €/kk

Kuukausipalkan lisäksi maksamme mahdolliset Tes:n (Avaintes) mukaiset vuorotyölisät. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut käyttöösi, kuten työterveyshuollon sekä kulttuuri- ja liikuntaedun (E-passi flex) yli 3kk kestävissä työsuhteissa.

Voit lukea lisää palkkauksestamme täältä.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä ketä etsimme:

  • Lähihoitajaa, jolla on soveltuvaa hoitotyön kokemusta esimerkiksi kotihoidosta, vanhustyöstä tai vuodeosastotyöstä.

Onhan sinulla myös:

  • Valviran rekisteröinti (sosiaali- ja terveydenhuolto).
  • LOVe-pohjainen lääkehoitolupa. Jos sinulla ei ole lääkehoitolupaa, sitoudut suorittamaan sen heti työsuhteen alussa. LOVe-teoriaosuudet tulee suorittaa ennen työsuhteen alkua.
  • Apotti-potilastietojärjestelmä osaaminen tai valmius käydä koulutus Seuren kautta.
  • Sote-ammattikortti (VRK-kortti).
  • Tehtävässä edellytetään sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöiltä voimassa olevaa rokotesuojaa sekä tuberkuloosiselvitystä (tartuntatautilaki § 48 ja § 55)
  • Työtehtävään riittävä suomen kielen taito.

Jos sinulla herää kysyttävää hakuvaiheessa, lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@seure.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Huom! Jos olet Seuren työntekijä tai aikaisemmin työskennellyt Seurella, sinun ei välttämättä tarvitse täyttää työhakemusta. Mikäli työskentelystäsi Seurella on kulunut alle viisi vuotta tai olet jo Seuren työntekijä ja haluat laajentaa osaamistasi, aloita tilanteesi kartoittaminen täyttämällä tämä lomake.

Seuressa työsuhdeasioita hoidetaan älypuhelimella OmaSeure sovelluksen kautta. OmaSeure sovelluksen voi ladata maksutta älypuhelimille.

Hae heti, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme työtehtävät sopivan henkilön löydyttyä! 

Terveisin,

Seuren rekrytointi

Töitä ihmisille, joilla on elämä.

Seure tarjoaa sinulle mielekkään tavan tehdä töitä. Voit keikkailla silloin kun haluat tai rakentaa elämääsi sopivan urapolun. Meillä sinä päätät työelämästäsi.

Tee hakemus, uusi työ odottaa sinua.