Lähihoitaja – Sosiaali- ja terveydenhuolto

Haluatko löytää elämääsi sopivia työkuvioita? Lue lisää ja hae nyt!

Hakuaika 01.07.2024 – 30.09.2024 Keikkatyö Sosiaali- ja terveydenhuolto Helsinki Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Kiinnostaako sinua uudenlainen arki keikkailevana lähihoitajana? Haluatko vapautta ja vaihtelua arkeen tai lisää hoitotyön osaamista? 

Saatat hyvinkin olla etsimämme seuraava seurelainen!


Haemme joukkoomme uusia alan ammattilaisia lyhyisiin keikkatöihin. Keikkatyöpaikat sijaitsevat perusterveydenhuollon työkohteissa Helsingissä, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella sekä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella. 

 

Työkohteita on monipuolisesti ja vaihtelevasti vanhustyössä, kotihoidossa, kaupunkien sairaaloiden vuodeosastoilla, psykiatriassa, mielenterveys- ja päihdetyössä, vammaistyössä ja kotisairaalassa.
 

Etsimme:

 • lähihoitajia ja hoitoalan opiskelijoita, joilla on keikkakohteeseen soveltuvaa aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta sekä aitoa halua työskennellä asiakkaiden ja potilaiden hyvinvointia tukien

 

Onhan sinulla myös:

 • Valviran myöntämä oikeus harjoittaa terveydenhuollon ammattia, jos olet valmistunut sotealan ammattilainen
 • Opiskelijoilla tulee olla suoritettuna vähintään Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen -opintokokonaisuus
 • Työtehtävien hoitamiseen riittävä suomen kielen taito
 • Osaamista tai koulutus Apotti-potilastietojärjestelmästä (Helsinki, Vantaan ja Keravan hyvinvointialue). Jos et ole käynyt vielä koulutusta, voit käydä sen Seuren kautta
 • Suurimmassa osassa työtehtäviämme edellytetään tutkinnon suorittaneilta lähihoitajilta LOVe/LOP-pohjaista lääkehoitolupaa. Jos et ole vielä suorittanut lääkehoitolupaa ja olet valmistunut lähihoitaja, voit käydä palkallisen koulutuksen Seuren kautta. 
 • Tehtävässä edellytetään sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöiltä voimassa olevaa rokotesuojaa sekä tuberkuloosiselvitystä (tartuntatautilaki § 48 ja § 55)

 

  Palkkaus:

  • Valmistuneet (muu kuin kotihoito): palkka sijoittuu välille 17,16 €/h – 18,88 €/h
  • Opiskelijat (muu kuin kotihoito): palkka sijoittuu välille 16,00 €/h – 17,60 €/h
  • Valmistuneet (kotihoito, lääkehoitoluvaton): palkka sijoittuu välille 17,86 €/h – 19,64 €/h
  • Valmistuneet (kotihoito, lääkehoitoluvallinen): palkka sijoittuu välille 18,36 €/h – 20,20 €/h
  • Opiskelijat (kotihoito, lääkehoitoluvaton): palkka sijoittuu välille 16,54 €/h – 18,19 €/h

   

  Palkan lisäksi maksamme aina mahdolliset vuorotyölisät sekä 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan. Katso tarkemmin, mistä palkkasi koostuu täältä.

  Kiinnostuitko? Hienoa!

  Täytä hakulomakkeemme ja kerro meille kokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin!

  Suosittelemme myös liittämään CV:n hakulomakkeen loppuun “Lataa CV” -kohdasta.

  Seuressa työsuhdeasioita hoidetaan älypuhelimella OmaSeure sovelluksen kautta. OmaSeure sovelluksen voi ladata maksutta älypuhelimille.

  ****

  Jos olet jo Seuren vanha tuttu ja työskennellyt meillä viimeisen viiden vuoden aikana, voit hypätä uuden työhakemuksen yli ja aloittaa tilanteesi kartoittamisen täyttämällä tämän lomakkeen.

  ****

  Jos sinulla herää kysyttävää hakuvaiheessa, soita meille numeroon 09 329 73300 ma-to klo 10-12 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@seure.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

   

  Hakemustasi odottaen,

  Seuren rekrytoijat

  Töitä ihmisille, joilla on elämä.

  Seure tarjoaa sinulle mielekkään tavan tehdä töitä. Voit keikkailla silloin kun haluat tai rakentaa elämääsi sopivan urapolun. Meillä sinä päätät työelämästäsi.

  Tee hakemus, uusi työ odottaa sinua.