Lähihoitajan kesätyöt Länsi-Uudellamaalla

Varmista itsellesi juuri sinun kesääsi sovitettu kesätyö – hae heti!

Hakuaika 12.04.2024 – 14.06.2024 Määräaikainen Sosiaali- ja terveydenhuolto Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Haemme nyt lähihoitajia sekä loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijoita Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen työkohteisiin erimittaisiin kesäajan sijaisuuksiin. Huomioimme hakijoiden mahdolliset työaika- ja vapaatoiveet jo hakemuksella, Seuren kanssa voit tehdä kesästäsi juuri sinun kalenteriisi sopivan! 

  

Kesätöitä on tarjolla monipuolisesti erilaisissa sote-alan toimipisteissä, kuten kotihoidossa, palveluasumisen kohteissa, sairaaloiden vuodeosastoilla sekä vammaistyössä. Seuren kesätyötarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin, olitpa sitten pitkän linjan ammattilainen, vasta opintoja suorittava tai etsimässä uusia tuulia sote-alalla. 

 

Kesäsijaisen työssä keskiössä ovat toimeen tarttuva asenne ja välittävä ja reipas työote. Kesätyöhön hakevalla tulisi olla aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta joko vastaavista työtehtävistä tai muuta soveltuvaa perusterveydenhuollon osaamista. Hyvin usein lähihoitajat ovat mukana lääkehoidon toteuttamisessa, minkä takia toivommekin hakijoilta löytyvän valmiiksi voimassaoleva, LOVe-pohjainen lääkehoitolupa. 

 

Etsimme osaajia eri mittaisiin sijaisuuksiin alkaen toukokuusta ja jatkuen syys-lokakuulle. Meille on tärkeää pystyä tarjoamaan työntekijöille heidän arkeensa ja elämäänsä sopivimmat tavat tehdä töitä: pyrimme huomioimaan työntekijän toiveet työsuhteen keston, työajan ja jopa työvuorotuksen suhteen. Halusitpa siis sovittaa kesätyösi kesäopintoihin, arkimenoihin tai vaikka lomareissuun sopivaksi, Seurella se onnistuu!

Hei sairaanhoitaja tai muu sote-alan ammattilainen – kiinnostaako kesätyöt Seurella? Jätä hakemus! Suurin osa paikoistamme on tällä hetkellä lähihoitajille, mutta tilanne kesätöiden osalta elää vielä kevään aikana.


Kerrataan vielä: ketä siis etsimme?

 • Lähihoitajia, joilla on aikaisempaa työkokemusta perusterveydenhuollosta
 • Loppuvaiheen sote-opiskelijoita, jotka ovat suorittaneet soveltuvan harjoittelun tai jolla on aikaisempaa työkokemusta vanhustyöstä


Onhan sinulla myös:

 • Valviran rekisteröinnit (valmistuneet)
 • Voimassa oleva LOVe-pohjainen lääkehoitolupa 
 • Työtehtävään riittävä suomen kielen taito, joissain kohteissa työskentelykielenä on ruotsi
 • Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa sekä voimassa olevaa tuberkuloosiselvitystä (tartuntatautilaki § 55)
 • Kotihoidossa työskentelevällä tulee olla ajokortti

Työsuhteen tiedot pähkinänkuoressa:

Työn kesto: heti – 30.9.2024, voit itse määritellä aloitus- ja lopetusajankohtasi. Työsuhteen minimikesto 1 kk.

Työaika: 38,25 tuntia/viikko tai osa-aikatyö. Useissa työkohteissa työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä niin arkisin kuin viikonloppuisinkin.
Mikäli olet kiinnostunut osa-aikaisesta työajasta tai sinulla on muita toiveita työaikaan liittyen, kerrothan siitä hakemuksellasi. 


Työalue: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Espoo, Hanko, Inkoo, Karkkila, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Siuntio ja Vihti. 

Palkkaus:  
Lähihoitajatpalkka sijoittuu välille 2772,76 – 3206,91 €/kk

Lähihoitajaopiskelijat: palkka sijoittuu välille 2569,08 – 2825,99 €/kk

  Sairaanhoitajat: palkka sijoittuu välille 3310,77 – 3660,69 €/kk
  Sairaanhoitajaopiskelijat (yli 140 op): palkka sijoittuu välille 3069,11 – 3376,02 €/kk

    

    

    Lisäksi maksamme aina mahdolliset vuorotyölisät (AVAINTES). Yli 3kk työsuhteessa saat työterveyshuoltomme ja ePassin (kulttuuri-, liikunta- hyvinvointi- ja työmatkaetu)
     

    Haku on avoinna 30.4. saakka, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Täytämme kesätyöpaikat sopivan henkilön löydyttyä ja kiinnostavimmat paikat menevät aina ensimmäisenä, joten hakea kannattaa ehdottomasti vaikka heti! 

    Seuressa työsuhdeasioita hoidetaan älypuhelimella OmaSeure sovelluksen kautta. OmaSeure sovelluksen voi ladata maksutta älypuhelimille.

    Jos sinulla herää kysyttävää hakuvaiheessa, soita meille numeroon 09 329 73300 ma-to klo 10-12 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@seure.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

    Mikäli olet jo Seuren työntekijä, hae työtehtäviin sisäisen haun kautta. Kesätyötehtäviin voit ehdottaa itseäsi OmaSeuren kautta, OmaSeuresta näet myös ajantasaisen tarjonnan avoimista sijaisuuksista.

    Kesätyöterveisin,

    Seurelaiset

    Töitä ihmisille, joilla on elämä.

    Seure tarjoaa sinulle mielekkään tavan tehdä töitä. Voit keikkailla silloin kun haluat tai rakentaa elämääsi sopivan urapolun. Meillä sinä päätät työelämästäsi.

    Suosituimpia avoimia työtehtäviä Seuressa:

    Lähihoitaja I Sairaanhoitaja I Koulunkäynninohjaaja I Erityiskoulunkäynninohjaaja I Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja I Varhaiskasvatuksen opettaja I Keikkatyöt I