Loppukesän sijaisuudet Länsi-Uudellamaalla

Heinä-elokuun viimeiset sijaisuudet täytetään nyt – hae heti!

Hakuaika 17.06.2024 – 19.07.2024 Määräaikainen Sosiaali- ja terveydenhuolto Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Haemme lähihoitajia ja sairaanhoitajia Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen työkohteiden viimeisiin kesäsijaisuuksiin. Kesätöitä on tarjolla pääasiassa heinä-elokuulle painottuen kotihoitoon sekä vanhustyöhön. Seuren kesätyötarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin, olitpa sitten pitkän linjan ammattilainen, vasta opintoja suorittava tai etsimässä uusia tuulia sote-alalla.

Kesäsijaisen työssä keskiössä ovat toimeen tarttuva asenne sekä välittävä ja reipas työote. Hakijalla tulee olla aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta joko vastaavista työtehtävistä tai muuta soveltuvaa perusterveydenhuollon osaamista. Erityisesti kotihoidossa työvuorot sisältävät hyvin usein lääkehoitoa, minkä takia toivommekin, että sinulta löytyy valmiiksi voimassaoleva, LOVe-pohjainen lääkehoitolupa. 

Seurella kesätyöläisenä pääset itse vaikuttamaan työsuhteesi kestoon sekä työaikaan: huomioimme työntekijän toiveet koskien työaikaa sekä työsuhteen kestoa, ja voit esittää toiveita  myös esimerkiksi työvuorojen sijoittumisesta jo hakuvaiheessa.

Kiinnostaako ensisijaisesti kuitenkin keikkailu? Jätä hakemus! Meille on tärkeää pystyä tarjoamaan työntekijöille heidän arkeensa ja elämäänsä sopivimmat tavat tehdä töitä -rakennetaan yhdessä juuri sinulle sopivat työkuviot!


Kerrataan vielä: ketä siis etsimme?

 • Lähihoitajia ja sairaanhoitajia, joilla on aikaisempaa työkokemusta perusterveydenhuollosta
 • Loppuvaiheen sote-opiskelijoita, jotka ovat suorittaneet soveltuvan harjoittelun tai jolla on aikaisempaa työkokemusta vanhustyöstä


Onhan sinulla myös:

 • Valviran rekisteröinnit (valmistuneet)
 • Voimassa oleva LOVe-pohjainen lääkehoitolupa 
 • Työtehtävään riittävä suomen kielen taito, joissain kohteissa työskentelykielenä on ruotsi
 • Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa sekä voimassa olevaa tuberkuloosiselvitystä (tartuntatautilaki § 55)
 • Kotihoidossa työskentelevällä tulee olla ajokortti

Työsuhteen tiedot pähkinänkuoressa:

Työn kesto: heti – 30.9.2024, voit itse määritellä aloitus- ja lopetusajankohtasi. Määräaikaisen työsuhteen minimikesto 1 kk.

Työaika: 38,25 tuntia/viikko tai osa-aikatyö. Useissa työkohteissa työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä niin arkisin kuin viikonloppuisinkin.
Mikäli olet kiinnostunut osa-aikaisesta työajasta tai sinulla on muita toiveita työaikaan liittyen, kerrothan siitä hakemuksellasi. 


Työalue: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Espoo, Hanko, Inkoo, Karkkila, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Siuntio ja Vihti. 

Palkkaus:  
Lähihoitajatpalkka sijoittuu välille 2772,76 – 3206,91 €/kk

Lähihoitajaopiskelijat: palkka sijoittuu välille 2569,08 – 2825,99 €/kk

  Sairaanhoitajat: palkka sijoittuu välille 3310,77 – 3660,69 €/kk
  Sairaanhoitajaopiskelijat (yli 140 op): palkka sijoittuu välille 3069,11 – 3376,02 €/kk  

   Lisäksi maksamme aina mahdolliset vuorotyölisät (AVAINTES). 
    

   Haku on avoinna 19.7. saakka, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Täytämme kesätyöpaikat sopivan henkilön löydyttyä, hakemus kannattaakin täyttää samoin tein!

   Seuressa työsuhdeasioita hoidetaan älypuhelimella OmaSeure sovelluksen kautta. OmaSeure sovelluksen voi ladata maksutta älypuhelimille.

   Jos sinulla herää kysyttävää hakuvaiheessa, soita meille numeroon 09 329 73300 ma-to klo 10-12 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@seure.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

   Mikäli olet jo Seuren työntekijä, hae työtehtäviin sisäisen haun kautta. Kesätyötehtäviin voit ehdottaa itseäsi OmaSeuren kautta, OmaSeuresta näet myös ajantasaisen tarjonnan avoimista sijaisuuksista.

   Kesätyöterveisin,

   Seurelaiset

   Töitä ihmisille, joilla on elämä.

   Seure tarjoaa sinulle mielekkään tavan tehdä töitä. Voit keikkailla silloin kun haluat tai rakentaa elämääsi sopivan urapolun. Meillä sinä päätät työelämästäsi.

   Suosituimpia avoimia työtehtäviä Seuressa:

   Lähihoitaja I Sairaanhoitaja I Koulunkäynninohjaaja I Erityiskoulunkäynninohjaaja I Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja I Varhaiskasvatuksen opettaja I Keikkatyöt I