Oppilashoitaja Viertolan kouluun

Me täällä Seuressa haemme joukkoomme oppilashoitajaa työskentelemään Viertolan kouluun. Olisitko juuri sinä etsimämme oppilashoitaja?

Hakuaika 03.07.2024 – 17.07.2024 Määräaikainen Opetus Vantaa

Olisitko Sinä seuraava seurelainen ja kiinnostunut työskentelemään määräaikaisessa työsuhteessa oppilashoitajana?

Haemme nyt oppilashoitajaa Viertolan kouluun Liljatien opetuspisteeseen.

Viertolan koulu on noin 800 oppilaan alakoulu. Koulu tarjoaa perusopetusta 1.-9.-luokkalaisille. Koulu toimii kahdessa opetuspisteessä, jotka ovat Liljatien opetuspiste ja Jokirannan opetuspiste. Koulussa on lisäksi ruotsin kielikylpyopetusta, vammaisopetusta ja polikliinistä opetusta

Tutustu ja lue lisää Viertolan koulusta tästä 

Oppilashoitajana työskentelet kehitysvammaisten oppilaiden POP- luokassa sekä päivätoiminnassa avustamassa vaativan erityisen tuen tarpeen oppilaiden arkea. Tässä tehtävässä toivomme sinulta osaamista viittomien käyttämisestä.

Haluatko tutustua vielä tarkemmin oppilashoitajan tehtävään? Tästä linkistä voit lukea lisää tehtävästä. Videolla Sanna-Riikka kertoo työstään vammaisopetuksessa.

Tiesithän, että seurelaisena pääset monien työmahdollisuuksien äärelle, sillä näet kotisivuillamme olevia työpaikkailmoituksia kattavamman määrän erilaisia avoimia työpaikkoja. Mikäli olet jo Seuren työntekijä, hae työpaikkaa sisäisellä haulla OmaSeure mobiilisovelluksen kautta.

Mikäli työskentelystäsi Seurella on kulunut alle viisi vuotta tai olet jo Seuren työntekijä ja haluat laajentaa osaamistasi, aloita tilanteesi kartoittaminen täyttämällä tämä lomake.

Mitä toivomme sinulta: 

 • Sinulla on soveltuvia opintoja tai koulutusta (esim. terveydenhuoltoalan koulutus, kuten lähihoitaja, koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan koulutus) tai aiempaa vankahkoa kokemusta autismikirjolla olevien tai kehitysvammaisten henkilöiden parissa toimimisesta tai muuta soveltuvaa kokemusta 
 • Sinulla on motivaatiota ja hyviä valmiuksia vaativassa tuen tarpeessa olevien oppilaiden parissa työskentelyyn ja hoidollisempaan työnkuvaan
 • Viittomien ja taktiiliviittomien osaamista
 • Sinulla on kykyä ja varmuutta olla turvallisena ja vastuullisena aikuisena oppilaille
 • Työskentelyotteesi on kannustava ja pitkäjänteinen
 • Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito 
 • Edellytämme nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitetun rikosrekisteriotteen.

 

Tietoja työsuhteesta:

 • Työsuhde: 7.8.2024-31.5.2025
 • Viikkotyöaika on 38,25 t/vk
 • Työkohteen sijainti: Liljatie 2, 01300 Vantaa
 • Kuukausipalkkaisessa työsuhteessa (viikkotyöaika 38,25h/vk) palkka sijoittuu välille 2140,54€-2482,18€/kk
 • Lisäksi maksamme mahdolliset palkanlisät
 • Saat hyvät työsuhde-edut käyttöösi, mikäli työsuhteesi kesto on vähintään kolme kuukautta ja viikkotuntimäärä vähintään 20 tuntia. Työsuhde-edut sisältävät työterveyshuollon sekä hyvinvointi- kulttuuri- liikunta- ja työmatkaedun (ePassi Flex)
 • Huolehdimme työnantajan velvollisuuksista ja palkanmaksusta, jotta sinä voit rauhassa keskittyä itse työhön.
 • Kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat hoidat kätevästi OmaSeure-sovelluksen avulla älypuhelimellasi. Sovellus on ilmainen ja ladattavissa sovelluskaupasta.

Jos sinulla herää kysyttävää hakuvaiheessa, soitathan meille numeroon 09 329 73300 ma-to klo 10-12 välillä tai lähetäthän sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@seure.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. 

 

Täytä työhakemus ja jää rauhassa odottamaan, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian joko puhelimitse tai sähköpostitse! Jos olet kiinnostunut useammasta tehtävästä, voit kertoa sen hakemuksellasi – yksi hakemus riittää.

 

Tehtävät täytetään heti, kun sopivat henkilöt ovat löytyneet.

 

Hakemustasi odottaen,

seurelaiset

 


Töitä ihmisille, joilla on elämä.

Seure tarjoaa sinulle mielekkään tavan tehdä töitä. Voit keikkailla silloin kun haluat tai rakentaa elämääsi sopivan urapolun. Meillä sinä päätät työelämästäsi.