Varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi keikkatöihin päiväkoteihin

Haluatko elämääsi sopivia työkuvioita? Lue lisää ja hae nyt!

Hakuaika 28.03.2024 – 30.04.2024 Keikkatyö Varhaiskasvatus Espoo Helsinki Kauniainen Vantaa

Olisitko kiinnostunut uudenlaisesta arjesta keikkailevan varhaiskasvatuksen lastenhoitajan roolissa? Saatat hyvinkin olla etsimämme seuraava seurelainen.

Meillä pystyt tekemään töitä omaan elämääsi sopivalla tavalla. Pääset työskentelemään pääkaupunkiseudun eri päiväkodeissa ja kohdistamaan työpanoksesi juuri niihin lapsiryhmiin, joissa kyseisenä päivänä on suurin tarve. Tällä hetkellä työvuoroja on parhaiten tarjolla edellisenä iltapäivänä tai aikaisin samana aamuna. 

Keikkailevana varhaiskasvatuksen lastenhoitajana pääset myös kehittämään omaa osaamistasi vaihtuvissa työympäristöissä ja lapsiryhmissä. Työtä ei tehdä yksin, vaan aina yhdessä kasvatustiimin kanssa.

Kesän tullen keikkatyömahdollisuudet vähenevät huomattavasti, joten emme tällä hetkellä rekrytoi pelkästään kesätöihin.

Jos olet jo Seuren vanha tuttu ja työskennellyt meillä viimeisen viiden vuoden aikana, voit hypätä uuden työhakemuksen yli ja aloittaa tilanteesi kartoittamisen täyttämällä tämän lomakkeen.

 

Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta varhaiskasvatusikäisten lapsiryhmien ohjaamisesta, mutta sinulta löytyy vahvaa innostusta ja motivaatiota alalle, voit jättää hakemuksen. Järjestämme myös tutustumisia varhaiskasvatustyöhön. Lue lisää tutustumisista täältä.

 ”Parasta tässä työssä on, kun ansaitsee lasten luottamuksen. Se kun lapset tulevat pyytämään apua ja tulevat halaamaan.”  – Marianne, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Tutustu lisää varhaiskasvatuksen lastenhoitajana keikkailuun Seurella. 

Videolla Seuren varhaiskasvatuksen lastenhoitajan keikkalainen Marianne kertoo työstään päiväkodeissa.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Vapautta ja mahdollisuuden tehdä työtä juuri silloin kun haluat – paras aika löytää sopiva keikka on vuoroa edeltävän 24 tunnin sisällä
 • Työvuoroja on tarjolla asiakkaidemme tarpeeseen perustuen. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin noin klo 7-17 välille
 • Huolehdimme työnantajan velvollisuuksista ja palkanmaksusta, jotta sinä voit rauhassa keskittyä itse työhön
 • Palkka sijoittuu välille: 13,47€-14,85€/t. Lisäksi maksamme mahdolliset palkanlisät
 • Kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat hoidat kätevästi OmaSeure-sovelluksen avulla älypuhelimellasi. Sovellus on ilmainen ja ladattavissa sovelluskaupasta


Mitä edellytämme sinulta:

 • Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto tai olet alan opiskelija (esim. lähihoitajan tai lastenohjaajan tutkinto) tai 
  • Jos sinulla ei ole alan kelpoisuutta tai opintoja, niin katsomme eduksi myös työtä tukevan aikaisemman kokemuksen varhaiskasvatuksen lastenhoitajana toimimisesta tai varhaiskasvatusikäisten lapsiryhmien ohjaamisesta 
 • Varmuutta toimia lapsiryhmissä turvallisena, empaattisena ja kasvatusvastuullisena aikuisena
 • Solahdat helposti muuttuviin tilanteisiin ja pidät vaihtelevasta työstä
 • Tehtävän kannalta riittävää suomen kielen taitoa
 • Nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitetun rikosrekisteriotteen
 • Hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä (tartuntatautilaki § 55) kaikilta, jotka työskentelevät alle kouluikäisten lasten kanssa.

 

Mikäli jokin asia mietityttää sinua tai sinulla herää kysyttävää, ota ihmeessä yhteyttä meihin! Soita numeroon 09 329 73300 ma-to klo 10-12 tai laita viestiä osoitteeseen rekrytointi@seure.fi. Vastailemme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. 

Täytä työhakemus ja jää rauhassa odottelemaan, kuulet meistä pian!

 

Hakemustasi innolla odottaen,

seurelaiset

 


Töitä ihmisille, joilla on elämä.

Seure tarjoaa sinulle mielekkään tavan tehdä töitä. Voit keikkailla silloin kun haluat tai rakentaa elämääsi sopivan urapolun. Meillä sinä päätät työelämästäsi.