Seurelaisten keikkavinkeillä parempi työpäivä

Miten keikkalainen valmistautuu kahvihetkeen? Miten päivä alkaa päiväkodissa? Kysyimme työntekijöiltämme käytännön keikkavinkkejä onnistuneeseen työpäivään.

Saimme vastauksia runsaasti ja jaamme parhaat seurelaisten lisäksi nyt kaikille keikkatyötä tekeville ja keikkatyöstä kiinnostuneille.

Keikkatyöntekijän muistilistalle saimme vinkkejä isoista pieniin; keikkakassin sisällöstä työkenkien tärkeyteen ja oman työuran edistämisestä työyhteisötaitoihin.

Keikalle avoimin mielin, iloisena ja ajoissa

Eniten työntekijöiden keikkavinkeissä korostettiin positiivista asennetta, täsmällisyyttä ja kysymisen tärkeyttä. Rohkeutta kysyä kaikissa epäselvissä asioissa arvostetaan työkohteissa. Iloinen asenne ja mieli puolestaan poikivat hyvää ja iloista kohtelua myös keikkatyöntekijälle.

Käytännön vinkeissä eniten saimme hyvää valmistautumista korostavia huomioita. Ottamalla etukäteen selvää työkohteesta, työmatkasta, työtehtävästä ja sen vaatimista varusteista helpottaa aamun lähtöä ja uuteen kohteeseen saapuminen tuntuu mukavammalta.

Saimme myös useita hyviä vinkkejä asiakkaisiin ja hoidettaviin keskittymisestä. Keikkalainen pääsee keskittymään lapsiin, asiakkaisiin ja hoidettaviin.

Vinkkejä saimme yleisesti keikkailuun, varhaiskasvatukseen, kouluihin, sosiaali- ja terveydenhuoltoon ja palvelualoille.

Lue kokoamamme Vinkit hyvään keikkatyöpäivään täältä!

Miten keikkatyö toimii? Lue keikkatyöstä lisää.