6,4 miljoonaa tuntia työtä ihmisiltä ihmisille

Seuren vuosikertomus 2023 kertoo teoistamme työn ja tekijän yhdistämiseksi sekä ihmisistä hyvässä Seuressa. Vuonna 2023 yli 19 000 ihmistä valitsi työnantajakseen Seuren ja omaan elämäänsä sopivat työkuviot.

Ennätyksellisen suuri joukko seurelaisia teki vuonna 2023 ennätyksellisen määrän työtä. 6,4 miljoonaa tuntia on melkoinen potti työtä lasten, koululaisten, potilaiden ja ikäihmisten – meidän läheistemme – hyväksi.

Seurelaiset työskentelivät vuoden aikana yhteensä 3 549 eri työkohteessa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla ja pelastivat päiviä sote- ja palvelualoilla, opetuksessa ja varhaiskasvatuksessa.

Seuren liikevaihto toimialoittain 2019–2023

Valinnanvapaus vetoaa seurelaisiin

– Ihmisiä vetää Seureen mahdollisuus rakentaa omannäköistä työelämää ja uraa, Seuren toimitusjohtaja Anu Tuomolin sanoo.

Joulukuussa 2023 toteutettu henkilöstötutkimus osoitti seurelaisten arvostavan vapauttaan valita itse.

TOP 3 syytä työskennellä Seuressa

  1. Haluan itse määritellä, milloin olen töissä ja milloin vapaalla
  2. Haluan itse päättää työvuoroistani
  3. Keikkatyö sopii elämäntilanteeseeni
Lähde: Seuren vuokrahenkilöstön tutkimus, joulukuu 2023

Seuren tehtävä on varmistaa asiakkailleen henkilöstön saatavuus ja toimiva arki. Toteutamme tehtäväämme olemalla houkutteleva työnantaja – tarjoamalla ihmisille heidän kaipaamaansa valinnanvapautta.

– Keikkatyötä, varahenkilöitä ja sijaisia on tarvittu aina ja tarvitaan vastedeskin turvaamaan työpäivien sujuvuutta meille kaikille tärkeissä palveluissa varhaiskasvatuksesta opetukseen, terveydenhuoltoon ja hoivaan, Tuomolin sanoo.

– Me Seuressa uskomme, että meillä on kaikki edellytykset olla mukana rakentamassa parempaa Suomea tarjoamalla työtä ihmisille, joilla on elämä.

Seuren vuosikertomus ja vuoden 2023 kohokohdat

Tutustu tekoihimme, joilla rakennamme toimivaa työtä ja yhdistämme työn ja tekijän:

Kokosimme vuoden 2023 parhaat palat myös videolle: