12 syytä valita Seure – Lue lupauksemme

Kun haluat työhösi vaihtoehtoja, Seure on paras ratkaisuksi työnantajaksi. Sinä voit päättää missä, milloin ja paljonko työskentelet – Me hoidamme loput.

Emme halua kehua itseämme turhaan – Lue syistämme tarkemmin alta!

Maksamme palkat oman, luotettavan palkanlaskentamme kautta. Mahdollisissa ongelmatilanteissa saat helposti apua.

Esimerkiksi valmistuneen lähihoitajan tehtävissä peruspalkkamme on välillä 16,53-18,18€/t (kotihoito lääkeluvallinen 17,69-19,46€/t) + vuorotyölisät ja valmistuneen sairaanhoitajan tehtävissä peruspalkkamme on välillä 18,14-19,95€/t + vuorotyölisät.

Kerromme palkat aina etukäteen hauissamme, joten voit tarkistaa palkan aina etukäteen ja käyttää palkkoja myös alasi palkkatason selvittämiseen.

Seuressa voit aidosti valita kuinka paljon työskentelet. Voit esimerkiksi keikkailla Seuren kautta toisen työn ohessa, tai työskennellä silloin, kuin se esimerkiksi opiskelun tai oman perhe-elämäsi kannalta on mukavinta. Moni myös työskentelee Seuren kautta yleisinä loma-aikoina ja pitää itse monen kuukauden vapaita loma-aikojen ulkopuolella.

Seuressa voit suunnitella työsi etukäteen tai toimia lyhyellä varoitusajalla – Sen mukaan mikä sinulle sopii.

OmaSeure on seurelaisen oma sovellus työvuorojen varaamiseen. Voit selata ja varata vuoroja milloin itse haluat, ilman päivystämistä tai tyrkyttämistä. Ei siis WhatsApp-rinkejä eikä puhelinhippaa, vaan omia päätöksiä.

Ei työpaikkabyrokratiaa eikä kahvihuonedraamaa! Keikkalaisena voit keskittyä työhösi, ilman työn ”lisäkkeitä” kuten tiimipalavereita tai työpaikkapulinoita.

Sosiaalialan koulutuksella voit työskennellä halutessasi useissa eri tehtävissä, vaikkapa hoitotyössä, koulunkäyntiavustajana tai sosiaalityössä, tai useissa eri työkohteissa.

Esimerkiksi sairaanhoitaja voi tehdä myös lähihoitajan tehtäviä ja lääkelupakoulutettu voi tehdä sekä lääkeluvallisia että ilman lääkelupaa tehtäviä vuoroja. Autamme sinua laajentamaan tehtäväkuvaasi, ja saat turvallisesti tarjollesi aina ne tehtävät, joihin sinulla on pätevyys.

Muista henkilöstöpalveluyrityksistä poiketen valmistuneet hoitajat voivat suorittaa kauttamme lääkehoitolupa- ja Apotti-koulutuksia ja näyttöjä. Koulutusten puute ei siis ole este työn hakemiselle, sillä voit suorittaa tehtävään tarvittavat osaamiset kauttamme.

Uudenmaan lääkehoitoluvan suorittaneena voit helposti työskennellä yli kaupunkirajojen.

Kauttamme voi työskennellä koko pääkaupunkiseudulla sekä Länsi-Uudellamaalla, Espoosta Hankoon asti.

Työkohteemme ovat julkisen terveydenhuollon kohteita: Terveysasemia, kotihoitoa, sairaaloita, ikäihmisten palveluita, suun terveydenhuoltoa ja esimerkiksi vammaisten palveluasumisen kohteita. Tehtäviä on tarjolla sekä perusterveydenhuollossa että erikoissairaanhoidossa, ja työkohteiden kautta sopimalla työllistämme hyvin erilaisiinkin tehtäviin, kuten fysioterapeutin tai röntgenhoitajan tehtäviin.

Asiakaspalveluamme ei ole ulkoistettu, vaan työsuhdeasioissasi sinua neuvovat Seuren omat, asioihisi perehtyneet osaajat. Asiakaspalvelijoidemme ystävällisyydestä ja asiantuntemuksesta olemme saaneet työntekijöiltämme kiitosta.

Meille on tärkeää, että viihdyt Seuressa. Voit aina kääntyä puoleemme työsuhdeasioissa ja mahdolliset ongelmat myös työpaikalla pyritään selvittämään pikaisesti. Seurella on sote-työntekijöilleen myös oma työsuojeluvaltuutettu, jonka tehtävä on huolehtia työntekijöidemme hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Haluamme tarjota mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä osaajana. Seuressa voit kasvattaa työkokemustasi eri työkohteissa, ja tarjoamme myös ilmaisia ja palkallisia koulutuksia ja työhön perehdytyksiä, joiden avulla voit laajentaa osaamistasi ja työalaasi.