Töitä ihmisille, joilla on elämä.

Sinä määräät arjestasi, me tarjoamme sinulle parhaan tavan tehdä töitä ja luoda urapolku. Meillä voit itse päättää mitä teet, missä teet, milloin teet ja kuinka paljon.

”Sitä kutsutaan hallinnan tunteeksi.”

Tarjoamme tarpeisiisi sopivan määrän työtä ja varman palkan. Seuressa osaamisesi kehittyy ja kasvaa. Haemme jatkuvasti uusia osaajia.

Sinulle sopivia työkuvioita

Seurelaisena voit tehdä töitä sote- ja palvelualoilla, varhaiskasvatuksessa ja kouluissa yksilöllisesti, omaan elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla. Voit keikkailla silloin kun sinulle sopii tai rakentaa työkuvioistasi yhtenäisemmän, pidempikestoisen kokonaisuuden.

Motivaatio kumpuaa sinusta, me autamme siitä eteenpäin tarjoamalla koulutuksia ja työmahdollisuuksia.

Olemme tehneet keikkatyöstä turvallisen valinnan ja olemme kumppaninasi, kun kehityt työssäsi ja urallasi. Seuressa työskenteleekin yli 16 000 oman valintansa tehnyttä ihmistä.

Seurelaiset kertovat työstään

Keikkatyö käy huippu-urheilijankin kalenteriin

Kun Julia Jokinen katsoo kalenteriaan, hänen päivänsä näyttävät todella kiireisiltä. Huippu-urheilijan arkeen mahtuu kuitenkin myös opintoja ja työntekoa. LUE LISÄÄ >>

Marittalla on vapaus valita työ myös eläkkeellä

Maritta Opas harrastaa lattaritansseja – ja töiden tekemistä. Oppaalla on takanaan 68 vuotta hyvää elämää, 43 vuotta päiväkodin johtamista ja yli kaksi vuotta keikkailua.  LUE LISÄÄ >>

Tutustu Seuren työmahdollisuuksiin

Hallitse arkeasi

Keikkatyö sopii moniin elämäntilanteisiin

Keikkatyössä valitset juuri ne työt ja työkohteet, joissa sinulla on hyvä olla. Olitpa opiskelija, eläkeläinen, useiden työpaikkojen yhdistelijä tai uuden työpaikan hakija, keikkatyö antaa mahdollisuuksia lisätienesteistä uuteen uraan asti.

Seurella voit valita tapasi työskennellä

Seure tarjoaa keikkatöitä sekä eripituisia työsuhteita osa- ja kokoaikaisesti, kestoltaan yhden työvuoron mittaisista keikoista aina useiden kuukausien määräaikaisiin tai vakituisiin työsuhteisiin. Valitse sinulle sopiva työnteon tapa.

Lupauksemme työntekijöillemme

Työurasi tukeminen on meille tärkeää. Työnantajanasi tarjoamme tarpeeksi töitä ja valinnanmahdollisuuksia, maksamme hyvän, varman palkan ja varmistamme, että kaikki työsuhdeasiasi ovat kunnossa.

Tässä lupauksemme:

 • Seurella joustavat työt, eivät ihmiset
 • Seure tarjoaa aidosti eniten työmahdollisuuksia
 • Seure tarjoaa varmuutta ja jatkuvuutta sitä haluaville
 • Seurelaisena olet tärkeä osa työyhteisöäsi
 • Seurella voit työskennellä myös vain väliaikaisesti
 • Seurelle on helppo hakea ja tulla töihin
 • Seurella voit valita juuri sinulle sopivia työtehtäviä ja -rooleja
 • Seureen voi aina palata
 • Kohtelemme kaikkia työntekijöitä ja -hakijoita kunnioittavasti ja samanarvoisesti
 • Seurella hoidamme palkat ja velvoitteet varmuudella
 • Seurella kaikki työ on merkityksellistä, olet arjen pelastaja.