Työntekijänä Seuressa

Seure tarjoaa töitä pääkaupunkisudun kaupunkien ja hyvinvointialueiden kohteissa sekä HUS:n kohteissa – Siis lähes kaikissa julkisen terveydenhuollon kohteessa Uudellamaalla.

Tarjoamme joustavia keikkatöitä ja määräaikaisia työsuhteita lähihoitajille, sairaanhoitajille ja alan opiskelijoille. Haemme tehtäviin lisäksi myös esimerkiksi terveydenhoitajia, hammashoitajia, hoiva-avustajia ja ohjaajia.

Katso video: Minkälainen on sairaanhoitaja Teemun työpäivä Seuren kautta?

Perusterveydenhuollon tehtävät

Tarjoamme runsaasti työtehtäviä ikäihmisten palveluissa, kuten kotihoidossa, seniorikeskuksissa ja palveluasumisen kohteissa.

Tehtäviä on monipuolisesti tarjolla myös esimerkiksi terveysasemilla, suun terveydenhuollossa sekä sairaaloiden vuodeosastoilla.

Erikoissairaanhoidon tehtävät

HUS:n kohteissa voit työskennellä esimerkiksi sisätaudeissa, kirurgiassa, päivystyksessä ja ensihoidossa, psykiatriassa sekä lastensairaanhoidossa.

Sosiaalialan tehtävät

Kauttamme voi työskennellä sosiaalialan tehtävissä mm. sosiaalialan ohjaajana vammaistyön sekä lastensuojelun kohteissa.

Muut tehtävät

Haemme sote-kohtaisiin myös välinehuoltajia. Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan koulutuksella voit Seuren kautta työskennellä lisäksi esimerkiksi kouluissa erityiskoulunkäyntiavustajana tai oppilashoitajana.