Pratar du svenska? – Käytä kielitaitoasi hyödyksi

Tiesitkö, että Seuren kautta voit työskennellä monissa ruotsinkielisissä päiväkodeissa ja kouluissa? Hakemalla ruotsinkielisiin tehtäviin tai valitsemalla ruotsinkieliset tehtävät suomenkielisten tehtävien rinnalle avautuu sinulle runsaammin erilaisia työmahdollisuuksia. Ruotsin kielen osaamisella olet todella toivottu kollega.

Työ lasten ja nuorten parissa vaatii hyvää kielitaitoa, mutta ei kuitenkaan äidinkielen tasoista. Monesti työtehtävissä pärjää hyvällä koulumenestyksellä hankitulla kielitaidolla. Työssä omaa kielitaitoaan pääsee käyttämään ja näin kehittämään omaa osaamista. Tärkeintä on uskaltaa puhua ja käyttää rohkeasti osaamistaan.

Lue lisää työstä ruotsinkielisissä päiväkodeissa ja kouluissa.

Työ on yhtä antoisaa molemmilla kielillä

Valitsitpa suomenkieliset tai ruotsinkieliset työkohteet, työskentelemällä kouluissa ja päiväkodeissa voit olla mukana tukemassa lasten oppimista ja kehittymistä sekä työpanoksellasi varmistamassa lapsille turvallisen ja miellyttävän arjen.

Työtä voit tehdä hyvin erilaisilla taustoilla ja koulutuksilla. Tärkeintä on aito halu työskennellä lasten ja nuorten parissa. Tutustu moniin mahdollisuuksiin ja hae rohkeasti varhaiskasvatuksen ja opetuksen työtehtäviin. Töitä on tarjolla yhden päivän sijaisuuksista koko lukukauden tai -vuoden kestäviin työsuhteisiin.

Syksyn keikkahaut opetuksen puolelle aukeavat 18.7. ja varhaiskasvatuksen puolelle 20.7.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin