Tutustuminen siivittää uudelle uralle – haut tutustumisiin ovat auenneet

Haaveiletko uudesta urasta varhaiskasvatuksen tai opetuksen parista? Tutustuminen on helppo ja nopea väylä työelämään silloin, kun koulutusta tai työkokemusta alalta ei ole vielä kertynyt.

Haut Seuren suosittuihin tutustumisiin ovat nyt auki. Rekrytoimme tutustumisien kautta uusia varhaiskasvatuksen lastenhoitajia sekä koulunkäynninohjaajia autismi- ja kehitysvammaopetukseen pääkaupunkiseudun työkohteisiin. Hakeaksesi tutustumiseen sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta alalta vaan aito motivaatio ja soveltuvuus työhön riittää.

Seuren tutustumiset ovat suunnattu aloille, joissa uusia osaajia tarvitaan ja töitä on reilusti tarjolla. Tutustumisen jälkeen työllistymisnäkymät ovat hyvät ja valinnanvaraa työkohteissa riittää. Meidän kauttamme löydät itsellesi parhaiten sopivan työpaikan ja -yhteisön.

Tutustuminen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työskentelyyn

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työssä tärkeää on aito motivaatio työskennellä lasten parissa. Työtehtävässä otetaan vastuu lapsista ja toimitaan lapsille turvallisena ja luotettavana aikuisena.

Aikaisempaa työkokemusta sinulla ei tarvitse olla. Arvostamme kuitenkin aikaisempaa kokemusta lasten hoidosta tai ohjaamisesta. Eduksi tehtävässä on, jos olet esimerkiksi toiminut lastenhoitajana perheissä, osallistunut vapaa-ehtoistoimintaan tai toiminut harrastusten ohjaajana.

Tutustumiseen hakiessasi sinun tulee olla yli 18-vuotias ja suomen kielen taitosi on oltava työtehtävän hoitamiseen riittävällä tasolla. Ennen työskentelyn aloitusta edellytämme näytettäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitetun rikosrekisteriotteen.

Hae varhaiskasvatuksen tutustumiseen

Juhani Nivalainen päätyi työhönsä tutustumisrekrytoinnin kautta. Lue Juhanin tarina.

Tutustuminen autismi- ja kehitysvammaopetuksessa työskentelyyn

Koulunkäynninohjaajan työssä pääset osaksi monen koululaisen arkea. Toivomme, että sinulla on aitoa kiinnostusta autismikirjolla olevien ja kehitysvammaisten oppilaiden kanssa työskentelyyn. Työssä pärjäät, kun olet motivoitunut ja sitoutunut kehittämään taitojasi oppilaiden ja oppilasryhmien ohjaamisessa.

Tehtävässä tulee olla riittävä suomen kielen taito ja kaikilta työssä aloittavilta edellytämme nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitetun rikosrekisteriotteen. Sinun tulee olla myös yli 18-vuotias.

Hae opetusalan tutustumiseen

Hamdi Salad päätyi työhönsä tutustumisrekrytoinnin kautta. Lue Hamdin tarina.

Tutustumisjaksolla eväät arjen työhön

Tutustumisrekrytointiin sisältyy hakeminen, ennakkotehtäviä, keskusteleva haastattelu, kaksi tutustumispäivää työkohteessa sekä loppukeskustelu. Tutustumisrekrytoinnissa hakijan soveltuvuutta alalle arvioidaan ja hän saa itse tutustua työhön ja työkohteen arkeen ja miettiä, miten työ hänelle sopii.

Loppukeskustelun jälkeen teemme rekrytointipäätöksen. Työntekijäksi valitut henkilöt voivat työskennellä Seuren kautta keikkatyöntekijöinä tai kuukausipalkkaisina työntekijöinä.

Lue lisää:

Tilaa uutiskirjeemme

Saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.