Tule Muutoksen mahdollistajaksi

Helsingin Sote siirtyy uuteen aikaan. Tule mukaan auttamaan muutoksessa !

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnot siirtyvät keväällä 2021 käyttämään Apotti-potilastietojärjestelmää. Lähes 10 000 Sote-osaajaa koulutetaan järjestelmän käyttöön. Sote-palvelujen laadukas ja turvallinen jatkuminen vaatii sijaisia koulutusten ajalle. Sijaisuudet tehdään talven ja kevään aikana Seuren kautta.

Sairaanhoitaja ja lähihoitaja, hae Helsingin kaupungin Sote-sijaisuuksiin

Haemme sote-alan osaajia sijaisiksi Helsingin perusterveydenhuollon kohteisiin. Voit työskennellä sen verran kuin mitä haluat ja mitä sinun elämäntilanteeseesi sopii: Määräaikaisena työskentelet vaihtuvissa työkohteissa kuukausipalkkalaisen varmuudella täysiä tai osittaisia työviikkoja, tai voit keikkalaisena valita työpäiväsi ja työkohteesi.

Tarjoamme yksinkertaisen hakuprosessin, Seuren työsuhde-edut, mobiilin työvuorojärjestelmän, kilpailukykyisen palkan ja helpon tavan olla mukana mahdollistamassa Helsingin Soten tulevaisuutta.
Juuri nyt haemme sairaanhoitajia ja lähihoitajia kotihoitoon ja seniorikeskuksiin. Myöhemmin syksyllä haut ja tehtävät laajenevat myös muihin Sote-alan tehtäviin.


Sote-osaaja, tule mukaan tekemään Helsingistä maailman toimivin kaupunki! #muutoksenmahdollistaja #hkisote 

Katso avoimet työpaikat ja hae!

Jos olet jo Seuren työntekijä tai olet joskus työskennellyt Seuressa, haethan tehtäviin omalla lomakkeellasi.

Tilaa itsellesi ilmoitus eri hakujen aukeamisesta täällä.