Työntekijäpalvelumme

Työntekijäreservimme tehokas palvelu vaati uusia tapoja kohdata työntekijä: Joskus yksilöllisesti, joskus automatisoidusti ja aina kunnioittavasti.

Työntekijäkokemus keskiöön vuonna 2019


Vuonna 2019 panostimme voimakkaasti työntekijäkokemuksen vahvistamiseen ja työntekijöiden palvelun sujuvoittamiseen. Työssämme esimerkiksi tunnistimme kuusi eri tavalla motivoituvaa työntekijäpersoonaa voidaksemme tarjota entistä yksilöllisempää palvelua.

Robotiikalla parempaa palvelua työntekijöille ja sijainen nopeasti hakuun asiakkaalle

Yksi suuri edistysaskel oli työntekijöiden sairauspoissaoloilmoitusten automatisointi. Työntekijät voivat ilmoittaa tekstiviestillä kolme ensimmäistä poissaolopäivää mihin vuorokaudenaikaan tahansa ja poissaoloilmoitukset käsittelee ohjelmistorobotti, joka avaa automaattisesti sijaishaun. Koko sijaishaun prosessi nopeutuu, samalla kun asiakkaan tilaus avautuu aikaisemmin uudestaan hakuun ja työntekijän puhelimessa jonotus aamuisin siirtyy vähitellen historiaan.

Seuren nettisivuilla ja Keikkanetissä työntekijöiden ja asiakkaiden palvelun aloitti myös asiakaspalvelurobotti, joka vastaa kysymyksiin vuorokauden ympäri. Robotin tarkoitus on tarjota jatkuvaa palvelua ja sujuvaa asiointia kellonajasta riippumatta.

Keikkanetin mobiilisovelluksesta OmaSeure, aukioloajat laajenivat ja Työntekijän ABC uudistui

Yhä useampi seurelainen varaa työvuoroja ja hoitaa työsuhdeasioitaan mobiililaitteilla. Vuoden aikana Keikkanetin mobiilisovellukseksi tuli OmaSeure, jonka kautta työsuhdeasioita voi hoitaa entistä laajemmin ja sujuvammin mobiilisti. OmaSeuressa voi esimerkiksi merkitä itselleen suosikkikohteita ja toimittaa suoraan puhelimella valokuvattuja dokumentteja. Lähes kaikki työsuhteen hoitoon tarvittavat ominaisuudet löytyvät nyt yhdestä sovelluksesta.

Laajensimme työsuhdeneuvontamme aukioloaikaa työntekijöidemme toiveesta niin, että tiistaisin ja torstaisin asiakaspalveluumme voi soittaa myös työpäivän jälkeen.

Seurelaisen kattava perehdytyspaketti Työntekijän ABC koki laajan uudistuksen ja muutti muotoaan verkkopohjaiseksi ohjekirjaksi. ABC laajeni aiempaa huomattavasti kattavammaksi, sisältäen ohjevideoita, seurelaisten työvinkkejä, toimialakohtaiset ohjepaketit ja mahdollisuuden hakea aiheita hakusanalla.

Kaikki uudistuksemme juontuvat samasta tavoitteesta: Seuren työntekijä pystyy hoitamaan työsuhdeasioitaan helposti ja vaivattomasti, jolloin hän voi keskittää arvokkaan työpanoksensa itse työntekoon asiakkaittemme työkohteissa.