Haut lukuvuoden 2024–2025 työsuhteisiin ovat auenneet – mukana myös rekrytointipalkkiollisia tehtäviä

Onko syksyn työsuunnitelmasi vielä avoinna? Hae koulunkäynninohjaajaksi tai varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi lukuvuodelle 2024–2025. Tehtäviä on tarjolla kouluissa ja päiväkodeissa ympäri pääkaupunkiseutua ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kesäloman jälkeisiin töihin kannattaakin hakea jo nyt.

Koulunkäynninohjaajille töitä on tarjolla suomen- ja ruotsinkielisessä perusopetuksessa sekä autismi- ja kehitysvammaopetuksessa. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajille ja avustajille töitä on tarjolla sekä suomen- että ruotsinkielisissä päiväkodeissa. Ruotsinkielisissä tehtävissä on mahdollista saada myös kannustava rekrytointipalkkio.

Varhaiskasvatuksen ja opetuksen tehtävissä työskennellään joko lukukausi tai lukuvuosi ja työpäivät sijoittuvat arkipäiville. Seuraathan työpaikkailmoituksiamme, sillä nyt avoinna olevien hakujen lisäksi koulu- ja päiväkotikohtaisia hakuja avautuu lisää kesän aikana.

Käytä kielitaitoasi hyväksi – palkitse itsesi rekrytointipalkkiolla

Helsingin ruotsinkielisessä varhaiskasvatuksessa ja opetuksessa on tarjolla myös rekrytointipalkkiollisia tehtäviä. Rekrytointipalkkio maksetaan, kun hakija sitoutuu koko lukuvuoden mittaiseen työsuhteeseen.

Täydellistä ruotsin osaamista emme sinulta tehtävissä vaadi. Opetuksen tehtävissä sekä osassa varhaiskasvatuksen varahenkilöiden tehtäviä vaatimuksena hyvä ruotsin kielen taito. Osassa varahenkilötehtävissä pärjäät hyvin kouluruotsilla sekä halulla toimia ruotsinkielisessä työympäristössä. Käytä siis kielitaitoasi hyväksi ja palkitse itsesi rekrytointipalkkiolla.  

Lisätietoja rekrytointipalkkiollisista tehtävistä löydät hakujen kampanjasivuilta.

Hakea voit erilaisilla taustoilla

Varhaiskasvatuksen ja opetuksen tehtäviin voit hakea monella eri taustalla. Edellytämme kuitenkin, että sinulla on joko alan koulutusta, alan työ- tai harjoittelukokemusta tai muuta kokemusta lasten parissa toimimisesta, sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Arvostamme vastuullista ja oma-aloitteista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme myös, että sinulla on aitoa motivaatiota työskennellä lasten ja nuorten kanssa haastavissakin tilanteissa.

Erityiskoulunkäynninohjaajalta ja oppilashoitajalta edellytämme lisäksi terveydenhoitoalan opintoja tai kokemusta kehitysvammaisten tai autististen lasten tai nuorten kanssa toimimisesta.

Lue lisää: Kuka voi hakea töihin kouluihin ja päiväkoteihin.

Kiinnostuitko tehtävistä? Lue myös nämä artikkelit!