Etsitkö inspiroivaa kesälukemista? Sukella Seurelaisten Ystäväkirjan sivuille

Viime syksynä startanneeseen Seurelaisten Ystäväkirjaan on ehtinyt käydä vastaamassa jo kahdeksan iki-ihanaa seurelaista. Kesän kunniaksi kokosimme kaikki ystäväkirjahaastattelut yhteen sinun iloksesi. Ota siis mukava asento riippukeinussa tai laiturin nokassa ja nauti kesästä ja seurelaisten tarinoista.

Seurelaisten Ystäväkirjan sivuilla pääset tutustumaan Merjaan, Petraan, Samiin, Roosa-Mariaan, Katjaan, Saraan, Sanniin sekä Heidiin – kahdeksaan seurelaiseen, jotka haastatteluissa kertovat elämästään, läheisistään, ystävistään ja siitä, miten he onnistuvat yhdistämään kaiken tämän työelämään.

Artikkelisarja tarjoaa ainutlaatuisia tarinoita arjesta, unelmista ja työelämän kokemuksista. Jokainen haastateltava kertoo oman polkunsa seurelaiseksi ja sen, miksi he ovat valinneet keikkatyön omaksi tavakseen tehdä töitä.

Tutustu seurelaisten tarinoihin ja inspiroidu heidän elämästään!

Töissä viihdytään!

– Kun töissä viihtyy, illallakin on hyvä mieli. 

Näin toteaa kotihoidossa työskentelevä Sami Airikka, joka vaihtoi varastopäällikön työt lähihoitajan tehtäviin. Samin tavoin myös Petra ja Sanni löysivät Seuren kautta itselleen uudet ja kiinnostavat työtehtävät.

Vapaus nauttia elämästä

– Vapaus suunnitella elämää ja vapaa-aikaa tuntuu erityisen arvokkaalta. Vakituisessa työssä en välttämättä pystyisi toteuttamaan kaikkia haluamiani asioita.

Näin ajattelee Katja Haataja, jonka elämä ei pyöri työn ehdoilla vaan työ joustaa elämän mukaan. Vapaus tehdä työtä itselle sopivassa rytmissä on yksi tärkeimmistä syistä myös Roosa-Marialle ja Saralle työskennellä Seuren kautta.

Työhyvinvointia vaalimassa

– Jokaisella pitäisi olla tunne, että minusta välitetään.

Näin Heidi Junikka kuvailee omaa ajatusmaailmaansa Kenttärooli-projektin vetäjänä. Heidin tavoin myös Merja on työsuojeluvaltuutettuna rakentamassa parempaa työnhyvinvointia jokaiselle seurelaiselle. Toisista välittäminen sekä yhdessä tekeminen saa työhyvinvoinnin kukoistamaan.

Seurelaisten Ystäväkirja kertoo ihmisistä #hyvässäseuressa – elämästä, työstä ja kaikesta siltä väliltä.