Lähihoitaja, tienaa reilu bonus kesätyöstä Helsingin kotihoidossa

Toivotko juuri sinulle sopivaa kesätyötä, josta saat reilun palkkion ja mahdollisuuden myös omaan minilomaan kesätyön välissä? Meillä on sinulle vastaus.

Olemme avanneet uudelleen Helsingin kaupungin bonuksellisen kesätyönhaun kotihoidon tehtäviin. Haku jatkuu 15.5. saakka. Kesätöistä tienaat kunnon bonukset 300–1300 Eur ja halutessasi voit sopia kesälle myös tauon omaa virkistystä varten.

Haemme kesäksi lähihoitajia sekä lähihoitajaopiskelijoita.

Palkitse itsesi kesäbonuksella

Tehtävistä maksettavan palkan näet työpaikkailmoituksessamme. Lisäksi tarjoamme kesäbonuksen:

  • 30 pv työssäolojakso > 300 €
  • 60 pv työssäolojakso > 700 €
  • 90 pv työssäolojakso > 1100 € + työterveyshuolto ja ePassi-edut
  • 120 pv työssäolojakso > 1300 € + työterveyshuolto ja ePassi-edut

Sovimme kanssasi kesätyöhösi kuuluvista työjaksoista, ja bonus maksetaan sovittujen työpäivien määrän mukaan.

Bonus maksetaan automaattisesti, kun olet työskennellyt sovitun työsuhteen loppuun asti. Kesäbonus koskee myös Seuren nykyisiä työntekijöitä.

Näin haet. Jo Seuressa työskentelevät hakevat sisäisesti OmaSeuren kautta.

Kotihoidon tehtäviin haemme valmistuneita lähihoitajia sekä lähihoitajaopiskelijoita. Tutustu kotihoidon tehtäviin ja Helsingin kotihoidon työskentelyalueisiin!

Eikö kohteista löytynyt mieleistäsi? Haemme lähihoitajia, sairaanhoitajia ja alan opiskelijoita myös Vantaan ja Keravan sekä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen kesätöihin.

Seuren kautta työsuhde, johon voit luottaa

Seuren kautta sinulle avautuvat laajat mahdollisuudet keikkailuun tai kuukausipalkkaisiin tehtäviin Uudenmaan julkisen terveydenhuollon kohteissa Helsingissä, Länsi-Uudellamaalla, Vantaalla ja Keravalla sekä HUS-kohteissa. Olemme luotettava työnantaja, jonka kautta työskentelee aktiivisesti yli 5000 sote-alan osaajaa vakituisesti tai esimerkiksi opiskelun, eläkkeellä olon tai muun työnteon ohella.

Seuren kautta tehdyn kesätyön jälkeen voit halutessasi jatkaa Seuren kautta kuten haluat: keikkailen tai kuukausipalkkaisessa työsuhteessa. Kauttamme voi myös suorittaa potilastietojärjestelmäkoulutuksia sekä lääkelupakoulutuksia ja näyttöjä.

Tutustu Seureen työnantajana