Kesäksi sote-töihin Helsinkiin – tienaa kunnon kesäbonus!

Toivotko juuri sinulle sopivaa kesätyötä, josta saat reilun palkkion ja mahdollisuuden myös omaan minilomaan kesätyön välissä? Meillä on sinulle vastaus.

Helsingin kaupungin bonuksellisten sote-kesätöiden haut kesälle 2024 ovat avautuneet. Kesätöistä tienaat kunnon bonukset 300–1300 Eur ja halutessasi voit sopia kesälle myös tauon omaa virkistystä varten.

Haemme kesäksi lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomia sekä alan opiskelijoita.

Tarjolla on runsaasti tehtäviä Helsingin kotihoidossa, vammaispalveluissa ja sairaaloissa.

Haut tehtäviin ovat auki 31.3.2024 asti. Bonuksellisia tehtäviä on rajallinen määrä, joten hakemalla heti pääset varmimmin sopimaan työkohteista suosikkisi!

Palkitse itsesi kesäbonuksella

Tehtävistä maksettavan palkan näet työpaikkailmoituksessamme. Lisäksi tarjoamme kesäbonuksen:

  • 30 pv työssäolojakso > 300 €
  • 60 pv työssäolojakso > 700 €
  • 90 pv työssäolojakso > 1100 € + työterveyshuolto ja ePassi-edut
  • 120 pv työssäolojakso > 1300 € + työterveyshuolto ja ePassi-edut

Sovimme kanssasi kesätyöhösi kuuluvista työjaksoista, ja bonus maksetaan sovittujen työpäivien määrän mukaan.

Bonus maksetaan automaattisesti, kun olet työskennellyt sovitun työsuhteen loppuun asti. Kesäbonus koskee myös Seuren nykyisiä työntekijöitä.

Tutustu eri tehtäviin ja hae tehtäviin pikimmiten! Jo Seuressa työskentelevät hakevat sisäisesti OmaSeuren kautta.

Tutustu tehtäviin

Bonukselliset kesätyöt tehdään sovituissa kotihoidon ja vammaisten asumispalveluiden työkohteissa sekä sairaaloissa.

  • Kotihoidon tehtäviin haemme valmistuneita lähihoitajia.
  • Vammaistyöhön haemme lähihoitajia, sosionomeja ja sairaanhoitajia, sekä eräisiin kohteisiin myös lähihoitaja-, sosionomi- ja sairaanhoitajaopiskelijoita.
  • Sairaalapalveluihin haemme valmistuneita lähihoitajia ja sairaanhoitajia sekä lähihoitajaopiskelijoita. Myös sairaanhoitajaopiskelijat voivat hakea tiettyihin sairaalapalveluiden tehtäviin.

Eikö kohteista löytynyt mieleistäsi? Myöhemmin kevään aikana avaamme kesätyöhaut myös Länsi-Uusimaan ja sekä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueiden tehtäviin.

Seuren kautta työsuhde, johon voit luottaa

Seuren kautta sinulle avautuvat laajat mahdollisuudet keikkailuun tai kuukausipalkkaisiin tehtäviin Uudenmaan julkisen terveydenhuollon kohteissa Helsingissä, Länsi-Uudellamaalla, Vantaalla ja Keravalla sekä HUS-kohteissa. Olemme luotettava työnantaja, jonka kautta työskentelee aktiivisesti yli 5000 sote-alan osaajaa vakituisesti tai esimerkiksi opiskelun, eläkkeellä olon tai muun työnteon ohella.

Seuren kautta tehdyn kesätyön jälkeen voit halutessasi jatkaa Seuren kautta kuten haluat: keikkailen tai kuukausipalkkaisessa työsuhteessa. Kauttamme voi myös suorittaa potilastietojärjestelmäkoulutuksia sekä lääkelupakoulutuksia ja näyttöjä.

Tutustu Seureen työnantajana