Joskus helpoin ratkaisu on paras – Seure on työnantajaratkaisusi sote-alalla

Seure on kumppanisi, kun etsit uutta tai haluat yhdistää työn ja muun elämäsi kuten haluat.

Löydä lempityösi ja suosikkityöpaikkasi, tai vaihda työpaikkaa vaikka joka päivä! Seure pysyy kumppaninasi ja voit aidosti päättää missä, milloin ja paljonko työskentelet.

Sote-keikkailijalle tarjoamme parhaan ja helpoimman tavan tehdä töitä: Hyvän ja varman palkan, aina toimivan mobiiliapsin työvuorojen varaamiseen, eniten työkohteita sekä lääkelupa- ja potilastietojärjestelmäkoulutukset ja -näytöt.

Pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme mm. osaavan työsuhdepalvelun, uusia uramahdollisuuksia koulutusten ja perehdytysten kautta, sekä työntekijöidemme oman työsuojeluvaltuutetun.

Sinä saat keskittyä itsesi näköiseen hoitotyöhön, me hoidamme puolestasi muut asiat.

12 syytä tehdä Seuren kautta keikkatyötä

 • Varma palkanmaksu, keikkatyössä kahdesti kuussa.
 • Reilu, hyvä palkka. Kerromme palkat aina etukäteen hauissamme.
 • Voit valita aidosti työvuoroja juuri silloin ja juuri sen verran kuin mitä sinun elämääsi sopii.
 • Työvuorot varaat helposti OmaSeure-mobiilisovelluksesta. Ei WhatsApp-rinkejä eikä puhelinhippaa!
 • Ei työpaikkabyrokratiaa eikä kahvihuonedraamaa, voit keskittyä olennaiseen eli hoitotyöhösi.
 • Voit työskennellä useissa eri tehtävissä ja työkohteissa.
 • Muista henkilöstöpalveluyrityksistä poiketen kauttamme voi suorittaa lääkehoitolupa- ja Apotti-koulutuksia ja näyttöjä. – Ilmaiseksi ja työajalla.
 • Uudenmaan lääkehoitoluvalla työskentelet joustavasti koko Uudenmaan alueella.
 • Laajin valikoima työkohteita ja tehtäväaloja. Kauttamme voi työskennellä koko pääkaupunkiseudulla sekä Länsi-Uudellamaalla.
 • Asiantunteva palvelu. Asiakaspalvelumme ei ole ulkoistettu, vaan sinua neuvovat Seuren omat, asioihisi perehtyneet osaajat.
 • Tuemme sinua työnantajanasi. Seurella on sote-työntekijöilleen myös oma työsuojeluvaltuutettu.
 • Mahdollisuuksia oman osaamisen ylläpitoon sekä uusiin uriin koulutusten, uusien työkohteiden, tutustumisten ja perehdytysten kautta.

Meillä sinä päätät!

Seurella voit valita tapasi työskennellä.

Keikkatyö, määräaikaiset ja vakituiset työsuhteet –  Seure tarjoaa sote-työntekijöille eripituisia työsuhteita osa- ja kokoaikaisesti. Mikä sinun elämäntilanteeseesi sopisi?

Tutustu Seuren sote-tehtäviin!

Seuren kautta voit työskennellä perusterveydenhuollossa, erikoissairaanhoidossa sekä sosiaalialan tehtävissä. Tutustu tehtäviin ja työnkuviin. Mitä sinä haluaisit tehdä?

Seurelaiset kertovat työstään

Keikkatyö käy huippu-urheilijankin kalenteriin

Kun Julia Jokinen katsoo kalenteriaan, hänen päivänsä näyttävät todella kiireisiltä. Huippu-urheilijan tavoitteellinen tekeminen yhdistettynä liikunnanohjaajan opintoihin vie valtaosan hänen ajastaan. Kiireiseen arkeen mahtuu myös työntekoa. Lue lisää >>

Soten varahenkilö on työpaikalla arvokas joustovara

Jenni Nilsson toteutti vuonna 2021 pitkäaikaisen urahaaveensa. Aiemmin lähihoitajana työskennellyt Jenni hakeutui sairaanhoitajaopintojensa loppupuolella seurelaiseksi ja työskentelee nyt varahenkilönä. Lue lisää >>

Lue tarkemmin: 12 syytä valita Seure >>