Sosiaali – ja terveysalan töihin Keski-Uudellemaalle!

Sote-alan keikkatyöt Keski-Uudellamaalla nyt Seuren kautta.

Tee ura Seuressa

Haemme jatkuvasti uusia lähihoitajia, sairaanhoitajia ja lastensuojelun ohjaajia työskentelemään Keski-Uudenmaan sotekuntayhtymään Järvenpäähän, Nurmijärvelle, Tuusulaan, Hyvinkäälle, Mäntsälään ja Pornaisiin.

Voit olla oman työn ohessa keikkaileva hoitoalan konkari, hoito- tai opintovapaalla, alan opiskelija tai vaikka päätoiminen keikkailija. Tule sinäkin mukaan iloiseen joukkoomme!

Monipuolisia työtilaisuuksia

Lähihoitajalle töitä on tarjolla jokaisen Keski-Uudenmaan kunnan kotihoidossa, vanhustyössä sekä terveysasemilla. Tässä sinulle esimerkkejä työkohteista:

  • Hyvinkäällä voit työskennellä mm. Paavolan, Kultakehrän ja Kauniston palvelukeskuksissa, terveyskeskussairaalassa sekä neljässä eri kotihoidon tiimissä.
  • Järvenpäässä kohteina ovat mm. Pihlavisto- ja Lehmustokoti, JUST terveyskeskussairaala ja itseohjautuvia työtapoja noudattavassa kotihoidossa.
  • Tuusulassa voit työskennellä Riihikoton palvelukeskuksissa, terveyskeskussairaalassa sekä viidessä eri kotihoidon tiimissä eri puolilla Tuusulaa.
  • Mäntsälässä voit työskennellä mm. Kotokartanon vanhainkodissa, kotihoidossa sekä Mäntsälän terveyskeskuksen vuodeosastolla.
  • Nurmijärvellä tarjoamme työtä mm. tehostetun palveluasumisen yksikössä Nurmilinnussa, terveyskeskuksen akuutti- ja pitkäaikaisosastoilla sekä kotihoidossa Kirkonkylässä, Rajamäellä ja Klaukkalassa.
  • Pornaisissa voit työskennellä mm. Aurinkomäen palvelukodissa ja kotihoidossa.
  • Kauttamme voit työskennellä myös kotisairaalassa koko Keski-Uudenmaan alueella.

Kotihoidon tehtäviin tarjoamme myös perehdytystä lähihoitajille. Jos sinulla on jo työkokemusta esimerkiksi sairaalassa tai palvelutalossa työskentelystä, voit 1-2 päivän perehdytyksen jälkeen työllistyä kotihoitoon.

Sairaanhoitajalle töitä on tarjolla eniten kotisairaanhoitoon, terveyskeskussairaalan vuodeosastolle sekä terveyskeskuksen vastaanotoille.

Lastensuojelun ohjaajalle töitä on tarjolla Hyvinkäällä Kotirinteen, Järvenpäässä Auerkulman ja Tuusulan Koivukujan lastenkodeissa. Lue eri kaupunkien työmahdollisuuksista.