Parempia työkokemuksia Länsi-Uudellamaalla

Meillä voit itse päättää mitä töitä teet, missä, milloin ja kuinka paljon. Et jää koskaan jumiin työpaikkaan, jos et ole siihen tyytyväinen. Meidän kauttamme pystyt sovittamaan työsi muuhun elämään ja vapaa-aikaan. Katso avoimet Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen työpaikkamme.

Seuressa töitä on aina riittävästi, mutta vain sovitun verran. Ja niistä maksetaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa – ajallaan. Meillä työskentelee jo noin 15 000 ihmistä hoitotyössä, päiväkodeissa ja kouluissa Uudenmaan alueella.

Tarjoamme työtä sote-osaajille sekä ruokapalvelun ja puhtaanapidon tehtäviin.

Voit työskennellä koko Länsi-Uudellamaalla; Vihdissä, Siuntiossa, Inkoossa, Espoossa, Kauniaisissa, Karkkilassa, Lohjalla, Raaseporissa, Hangossa ja Kirkkonummella.

Tarjoamme nyt Seuren kautta 1.4.–31.5. tehdyistä 10 ensimmäisestä keikasta 500 Euron bonuksen. Lue lisää.

Haut Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen sote-kesätöihin ovat auki. Tutustu Länsi-Uudenmaan avoimiin työpaikkoihin! Olisimme ylpeitä, jos saisimme olla sinunkin työnantajasi ja tarjota elämääsi parempia työkokemuksia.

Huomaathan: Seuren nykyiset työntekijät hakevat sisäisessä haussa ja viimeisten viiden vuoden sisällä Seuressa aikaisemmin työskennelleet voivat hakea tehtäviin palaajina. Kauemmin kuin 5 vuotta sitten työskennelleet hakevat uusina hakijoina.

Tutustu Seuren työmahdollisuuksiin

Meillä voit päättää itse mitä töitä teet, missä, milloin ja kuinka paljon.

Meillä sinä päätät!

Seurella voit valita tapasi työskennellä

Keikkatyö, määräaikaiset ja vakituiset työsuhteet –  Seure tarjoaa eripituisia työsuhteita osa- ja kokoaikaisesti, kestoltaan yhden työvuoron mittaisista keikoista aina useiden kuukausien määräaikaisiin tai vakituisiin työsuhteisiin.

Keikkatyö sopii moniin eri elämäntilanteisiin

Keikkatyö on palkitsevaa ja sopii monenlaisiin eri elämäntilanteisiin, olitpa työelämään palaaja, opiskelija, eläkeläinen tai vaikkapa yrittäjä tai työtön työnhakija. Keikkatyöllä tienaat lisäansioita ja pidät jalkaa sisällä työelämässä.

Mitä seurelaiset kertovat työstään?

Keikkatyö käy huippu-urheilijankin kalenteriin

Kun Julia Jokinen katsoo kalenteriaan, hänen päivänsä näyttävät todella kiireisiltä. Huippu-urheilijan tavoitteellinen tekeminen yhdistettynä liikunnanohjaajan opintoihin vie valtaosan hänen ajastaan. Kiireiseen arkeen mahtuu myös työntekoa. LUE LISÄÄ >

Soten varahenkilö on työpaikalla arvokas joustovara

Jenni Nilsson toteutti vuonna 2021 pitkäaikaisen urahaaveensa. Aiemmin lähihoitajana työskennellyt Jenni hakeutui sairaanhoitajaopintojensa loppupuolella seurelaiseksi ja työskentelee parhaillaan varahenkilönä. LUE LISÄÄ >

Lupauksemme työntekijöille

Seuressa vastuullisuus on keskeinen toimintamme perusta. Työllistämme runsaasti eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä ja tuemme heidän työuriaan. Seuressa työskentelee yli 15 000 aktiivista työntekijää, joilla on mahdollisuus työskennellä tuhansissa työkohteissa.

Tässä lupauksemme:

 • Seurella joustavat työt, eivät ihmiset
 • Seure tarjoaa aidosti eniten työmahdollisuuksia
 • Seure tarjoaa varmuutta ja jatkuvuutta sitä haluaville
 • Seurelaisena olet tärkeä osa työyhteisöäsi
 • Seurella voit työskennellä myös vain väliaikaisesti
 • Seurelle on helppo hakea ja tulla töihin
 • Seurella voit valita juuri sinulle sopivia työtehtäviä ja -rooleja
 • Seureen voi aina palata
 • Kohtelemme kaikkia työntekijöitä ja -hakijoita kunnioittavasti ja samanarvoisesti
 • Seurella hoidamme palkat ja velvoitteet varmuudella
 • Seurella kaikki työ on merkityksellistä, olet arjen pelastaja.