Parempia työkokemuksia Länsi-Uudellamaalla

Vuoden 2023 alusta alkaen Seure aloitti henkilöstöpalvelujen tarjoamisen Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen alueella.

Tarjoamme keikkoja ja määräaikaisia tehtäviä Länsi-Uudenmaan perusterveydenhuollossa, kuten kotihoidossa, asumis-hoivakoti- ja sairaalapalveluissa sekä hyvinvointialueen toimintojen tukipalveluissa, kuten ateria- ja puhtaanapidon palveluissa.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella Seuren kautta 1.4.–31.5. tehdyistä keikoista tarjoamme nyt 10 ensimmäisestä keikasta 500 Euron lisäpalkkion.

Länsi-Uudenmaan sote-kesätöistä maksamme kesäbonuksen 300-1300 Eur. Lue lisää.

Eniten työmahdollisuuksia Länsi-Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla

Hakemalla Seuren keikkatyöntekijäksi voit työskennellä tammikuusta 2023 alkaen mm. ikääntyneiden palveluissa Vihdin, Siuntion, Inkoon, Karkkilan, Lohjan, Raaseporin, Hangon ja Kirkkonummen alueilla. Jo tänä vuonna sinulla on mahdollisuus työskennellä Seuren kautta myös Vantaalla, Espoossa ja Kauniaisissa sekä Helsingin kaupungin ja HUS:n kohteissa.

Haemme uusiin tehtäviin lähihoitajia, sairaanhoitajia ja sote-alan opiskelijoita sekä hyvinvointialueiden kohteisiin myös keittiöalan ja puhtaanapidon ammattilaisia. Kauttamme työskentelee myös muita sote-alan osaajia.

Länsi-Uudellamaalla on tarjolla myös ruotsinkielisiä työyhteisöjä, joten halutessasi voit työskennellä ruotsiksi. Lue lisää.

Seure on Uudenmaan suurin sote-alan keikkatyön tarjoaja

Kauttamme voit keikkailla tai valita kuukausipalkkaisen työsuhteen. Voit valita itsellesi parhaan tavan työskennellä; Keikka silloin tällöin tai muun työn lisäksi, tai vaikkapa lyhennettyä työviikkoja tai pelkkiä päivävuoroja. Voit aidosti päättää missä, milloin ja paljonko työskentelet.