Parempia työkokemuksia Länsi-Uudellamaalla

Seure tarjoaa työtä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella 1.1.2023

Seure tarjoaa vuoden 2023 alusta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen sote-alan ja palvelualojen keikkatyöt. Heti tammikuusta 2023 alkaen tarjoamme keikkoja ja määräaikaisia tehtäviä Länsi-Uudenmaan ikääntyneiden palveluissa, kuten kotihoidossa, asumis-hoivakoti- ja sairaalapalveluissa sekä ateria- ja puhtaanapidon palveluissa.

Tarjoamme kaikille 1.1.-31.3.2023 Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen työkohteissa vähintään viisi keikkavuoroa tehneille Seuren työntekijöille 200 € lisäpalkkion.

Lisäpalkkio koskee sekä uusia että Seuren nykyisiä työntekijöitä. 

Eniten työmahdollisuuksia Länsi-Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla

Hakemalla Seuren keikkatyöntekijäksi voit työskennellä tammikuusta 2023 alkaen mm. ikääntyneiden palveluissa Vihdin, Siuntion, Inkoon, Karkkilan, Lohjan, Raaseporin, Hangon ja Kirkkonummen alueilla. Jo tänä vuonna sinulla on mahdollisuus työskennellä Seuren kautta myös Vantaalla, Espoossa ja Kauniaisissa sekä Helsingin kaupungin ja HUS:n kohteissa.

Haemme uusiin tehtäviin lähihoitajia, sairaanhoitajia ja sote-alan opiskelijoita sekä hyvinvointialueiden kohteisiin myös keittiöalan ja puhtaanapidon ammattilaisia. Kauttamme työskentelee myös muita sote-alan osaajia.

Länsi-Uudellamaalla on tarjolla myös ruotsinkielisiä työyhteisöjä, joten halutessasi voit työskennellä ruotsiksi. Lue lisää.

Seure on Uudenmaan laajin suurin sote-alan keikkatyön tarjoaja

Kauttamme voit keikkailla tai valita kuukausipalkkaisen työsuhteen. Voit valita itsellesi parhaan tavan työskennellä; Keikka silloin tällöin tai muun työn lisäksi, tai vaikkapa lyhennettyä työviikkoja tai pelkkiä päivävuoroja. Voit aidosti päättää missä, milloin ja paljonko työskentelet.