Parempia työkokemuksia Länsi-Uudellamaalla

Länsi-Uudenmaan työpaikat 1.1.2023 alkaen

Sote-alan työpaikat

Sote-alan tehtäviä tarjoamme Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella Espoossa, Kauniaisissa, Vihdissä, Siuntiossa, Inkoossa, Karkkilassa, Lohjalla, Raaseporissa, Hangossa ja Kirkkonummella.

Tarjoamme joustavia keikkatöitä ja määräaikaisia työsuhteita lähihoitajille, sairaanhoitajille ja alan opiskelijoille. Tammikuussa 2023 avautuvat ikäihmisten palveluiden tehtävät. Kauttamme voit työskennellä kotihoidon sekä palveluasumisen ja hoivakotien kohteissa ja sairaaloiden vuodeosastoilla.

Länsi-Uudenmaan sote-työntekijänä voit helposti työskennellä eri alueilla sekä myös esimerkiksi Espoon tehtävissä.

Seuren ”vanhoilla” alueilla; Helsingissä, HUS:sa, Vantaalla ja Keravalla tarjoamme sote-tehtäviä myös edelleen laajasti, mm. sairaanhoitajille, lähihoitajille, röntgenhoitajille, terveydenhoitajille, suun terveydenhoidon ammattilaisille, välinehuoltajille ja ohjaajille.

Palvelualan työpaikat

Palvelualan työtehtäviä tarjoamme Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella Espoossa, Kauniaisissa, Vihdissä, Siuntiossa, Inkoossa, Karkkilassa, Lohjalla, Raaseporissa, Hangossa ja Kirkkonummella.

Tarjoamme joustavia keikkatöitä sekä määräaikaisia työsuhteita ruokapalvelutyöntekijöille, laitoshuoltajille ja yhdistelmätyöntekijöille.

Haut palvelualojen työpaikkoihin ovat auenneet. Katso Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen avoimet palvelualan työpaikat.