Parempia työkokemuksia Länsi-Uudellamaalla

Huomaathan: Seuren nykyiset työntekijät hakevat sisäisessä haussa ja viimeisten viiden vuoden sisällä Seuressa aikaisemmin työskennelleet voivat hakea tehtäviin palaajina. Kauemmin kuin 5 vuotta sitten työskennelleet hakevat uusina hakijoina.

Sote-alan työpaikat

Sote-alan tehtäviä tarjoamme Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella Espoossa, Kauniaisissa, Vihdissä, Siuntiossa, Inkoossa, Karkkilassa, Lohjalla, Raaseporissa, Hangossa ja Kirkkonummella.

Tarjoamme joustavia keikkatöitä ja määräaikaisia työsuhteita lähihoitajille, sairaanhoitajille ja alan opiskelijoille. Haemme tehtäviin lisäksi myös terveydenhoitajia, hoiva-avustajia ja vammaistyöhön erikoistuneita ohjaajia.

Eniten työtä on tarjolla perusterveydenhuollossa ikäihmisten palveluiden tehtävissä. Kauttamme voit työskennellä esimerkiksi kotihoidon sekä palveluasumisen ja hoivakotien kohteissa ja sairaaloiden vuodeosastoilla.

Länsi-Uudenmaan sote-työntekijänä voit helposti työskennellä eri alueilla sekä myös esimerkiksi Espoon tehtävissä.

Seuren ”vanhoilla” alueilla; Helsingissä, HUS:sa, Vantaalla ja Keravalla tarjoamme sote-tehtäviä myös edelleen laajasti, mm. sairaanhoitajille, lähihoitajille, röntgenhoitajille, terveydenhoitajille, suun terveydenhoidon ammattilaisille, välinehuoltajille ja ohjaajille.

Seuren työntekijänä sinulle avautuu mahdollisuus työskennellä useilla eri alueilla, kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan!

Palvelualan työpaikat

Palvelualan työtehtäviä tarjoamme Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella Espoossa, Kauniaisissa, Vihdissä, Siuntiossa, Inkoossa, Karkkilassa, Lohjalla, Raaseporissa, Hangossa ja Kirkkonummella.

Tarjoamme joustavia keikkatöitä sekä määräaikaisia työsuhteita ruokapalvelutyöntekijöille, laitoshuoltajille ja yhdistelmätyöntekijöille.

Haut palvelualojen työpaikkoihin ovat auenneet. Katso Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen avoimet palvelualan työpaikat.