Sote-töihin kesäksi – Sairaanhoitajan ja lähihoitajan kesätyöt 2022

Sano JOO keikkatyölle! Keikkailu on joustava vaihtoehto perinteiselle sote-alan kesätyölle

Onko suunnitelmissasi kesätyö pääkaupunkiseudulla, mutta sinulle on tärkeää päästä kesällä myös matkoille tai festareille? Keikkailu Seuren kautta on kesätyö, jossa voit itse päättää milloin, missä ja paljonko työskentelet. Valitsemasi työvuorot varaat suoraan itse mobiilisovelluksen kautta.

Tarjoamme kesällä töitä lähihoitajille, sairaanhoitajille, terveydenhoitajille ja alan opiskelijoille. 2022 kesätyönä voit työskennellä perusterveydenhuollossa Helsingin, Vantaan, Espoon sekä Keski-Uusimaan Sote-kuntayhtymän kohteissa, sekä erikoissairaanhoidossa HUS-kohteissa.

Jos haluat työskennellä kesän yhdessä kohteessa ja sovitun ajan, tarjoamme myös määräaikaisia kesätöitä. Katso työpaikat.

Runsaasti tehtäviä tarjolla koko kesän – Sinä päätät missä, milloin ja paljonko työskentelet

Tehtäviä on tarjolla esimerkiksi kotihoidossa, vammaistyössä, sairaaloiden vuodeosastoilla, kotisairaalassa ja terveysasemilla. Erikoissairaanhoidossa tarjoamme tehtäviä mm. päivystyksessä, psykiatriassa, sisätaudeissa ja kirurgiassa. Kesällä töitä on tarjolla runsaasti erityisesti kotihoidossa.

Keikkatyössä sinä valitset työpäiväsi, joten mikään kesäsi kohokohdista ei jää väliin. Tarjolla on sekä ilta- että aamuvuoroja, valitse sinulle mieluisimmat vuorot.

Keikkatöiden lisäksi tarjoamme lisäksi myös määräaikaisia työsuhteita.

Hae mukaan! Halutessasi voit työskennellä vaikka koko kesän, ja kesätyön jälkeen jatkaa Seuressa sen mukaan, miten työ sinun elämäntilanteeseesi sopii.

Seure on paras tapa aloittaa työnteko jo opiskeluaikana – Myös kesällä

Toivotamme erityisesti lähihoitajaopiskelijat ja sairaanhoitajaopiskelijat tervetulleeksi Seureen kesätyön merkeissä. Jos työ kotihoidossa ei ole entuudestaan tuttua, voit laajentaa keikkailua alalle perehdytysvuorojen kautta.

Jo valmistuneita sote-työntekijöitä autamme tarvittaessa vaadittujen lääkelupien ja potilastietojärjestelmäosaamisen hankinnassa.

Hakeminen ja työn aloittaminen on helppoa. Näin haet.

Tutustu tarjontaamme! Julkaisemme palkkatiedot kaikissa ilmoituksissamme.

.