Sairaanhoitaja, tienaa bonus syksyn työsuhteesta Vantaan ja Keravan sairaalapalveluissa!

Auta työpanoksellasi sairaalapalveluiden arkea ja ansaitse samalla työstäsi reilu korvaus ja tuntuva bonus!

Haemme useita valmistuneita sairaanhoitajia määräaikaisiin tehtäviin Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen sairaalapalveluihin 31.12.2023 saakka. Työtehtäviä on avoinna usealla osastolla, joten kuulemme mielellämme osaamistaustastasi ja mielenkiinnonkohteistasi.

Palkkaus

  • Tehtävän palkka sijoittuu välille 3 179,36–3 497,30 €/kk, työkokemuksen mukaan
  • Lisäksi maksamme vuorotyölisät
  • Työsuhteen lopussa maksamme lomarahan
  • Työsuhteesta tienaat myös kannustusbonuksen 500 Eur, kun bonuksen ehdot täyttyvät
  • Saat hyvät työsuhde-etumme käyttöösi, kuten työterveyshuollon sekä hyvinvointi- kulttuuri- liikunta- ja työmatkaedun yli 3kk kestävissä työsuhteissa

Bonuksen suuruus tarkistetaan työsopimuksen tekemisen yhteydessä, ja se maksetaan loppupalkan ohessa, kun työ on tehty sovitusti loppuun.

Työsuhde tehdään Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen sairaalapalveluiden kohteessa. Työnantajanasi toimii Seure.

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia

Miten omat työkohde- ja työvuorotoiveet otetaan huomioon?

Voit hakiessasi tehtävään kertoa, missä työkohteessa haluaisit mieluiten työskennellä, esimerkiksi missä olet työskennellyt myös aikaisemmin.

Työ on kolmivuorotyötä sisältäen viikonloppuvuoroja. Kerrothan meille hakiessasi, jos sinulla on toiveita työajan suhteen. Suorista työvuorotoiveista voit olla yhteydessä rekrytoinnin jälkeen työkohteeseen.

Missä työkohteissa tehtävät ovat?

Etsimme sairaanhoitajia Katriinan sairaalan vuodeosastoille, Peijaksen sairaalan akos 1 ja akos 2 osastoille, Keravan akos 3 ja osastolle 9 sekä kotisairaalaan. Työtehtäviä on avoinna usealla osastolla, joten kuulemme mielellämme, mistä osastoista olet kiinnostunut.

Mille ajalle työsuhteet sijoittuvat?

Haemme sairaanhoitajia, jotka voivat sitoutua koko ajalle 31.12.2023 asti. Aloitus sopimuksen mukaan. Bonuksen tienaat, kun työsi alkaa viimeistään 30.10.2023.

Voinko sopia lyhyemmän työajan, esimerkiksi 80 % työajan?

Lähtökohtaisesti haemme työntekijöitä, jotka voivat tehdä 100 % työajan, mutta myös osa-aikaiset työntekijät ovat tervetulleita. Bonusta tienaat samassa suhteessa työaikaprosenttisi kanssa, esimerkiksi 80 % työaika, > 80 % bonuksesta.

Voiko opiskelija hakea?

Bonuksellisiin tehtäviin haemme ainoastaan valmistuneita sairaanhoitajia.

Mitä jos sairastun?

Sairastumisille ei voi mitään, eikä tämä vaikuta bonukseesi. Pidemmissä poissaoloissa Seurella on oikeus arvioida asiaa tapauskohtaisesti. Toimithan siis Seuren ohjeiden mukaan sairastuttuasi.

<< Etusivu | Tehtävät ja edellytykset >>