Lapsi

Rekrytoimme varhaiskasvatuksen opettajia Vantaalle – Haku käynnissä koko Suomessa

Seure hakee nyt useita varhaiskasvatuksen opettajia vakituisiin työsuhteisiin Vantaan kaupungille. Hakija voi olla loppusuorallaan oleva opiskelija tai jo alan konkari, tärkeintä on halu tehdä pitkäjänteistä varhaiskasvatustyötä Vantaalla.

Työpaikkoja ei ole kiinnitetty vielä tiettyihin päiväkoteihin, vaan hakija voi itse kertoa työpaikkatoiveensa, tai voimme suositella hakijalle työkohdetta hänen kiinnostuksensa mukaan.

Työssä varhaiskasvatuksen opettajaa tukee moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Vantaalla aloittava saa mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelleen.

Työstä houkutteleva myös ulkopaikkakuntalaisille

Houkuttelemme myös ulkopaikkakuntalaisia aloittamaan uuden työn Vantaalla. Jos on miettinyt muuttoa pääkaupunkiseudulle, uusi vakituinen työ on turvallinen tapa tehdä päätös muutosta.

Vantaan kaupunki myös kannustaa päätöstä tarjoamalla muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1 500 euroa kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja kokeilu on voimassa vuoden 2020 loppuun.

Työpaikkaa kannattaa hakea jo nyt, niin uuden kodin ja työpaikan sijaintia voi pohtia rauhallisin mielin.

Haku on auki 30.9. asti, mutta hakemus kannattaa jättää heti. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä pikaisesti.

Lue lisää Varhaiskasvatuksen työpaikoista Seuressa!

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.