Ruokahuollon ja puhtaanapidon osaaja, tienaa bonuksia palvelualojen tehtävistä Länsi-Uudellamaalla

Tarjoamme nyt bonuksia keittiöalan ja puhtaanapidon osaajille Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella.

Huomaathan: Seuren nykyiset työntekijät hakevat sisäisessä haussa ja viimeisten viiden vuoden sisällä Seuressa aikaisemmin työskennelleet voivat hakea tehtäviin palaajina. Kauemmin kuin 5 vuotta sitten työskennelleet hakevat uusina hakijoina.

Työskentelemällä Seuren kautta Länsi-Uudellamaalla; Espoossa, Kirkkonummella, Kauniaisissa, Raaseporissa, Hangossa, Siuntiossa, Lohjalla, Vihdissä tai Karkkilassa, voit tienata keikkailusta tai kuukausipalkkaisista työsuhteista reilut bonukset palkan päälle.

Haemme nyt alueille uusia laitoshuoltajia ja ruokapalvelutyöntekijöitä työskentelemään esimerkiksi terveyskeskuksissa, seniorikeskuksissa, palvelutaloissa ja vanhainkodeissa.

Tartu siis tilaisuuteen ja työskentele Seuren kautta eri kohteissa tai valitse uusi kuukausipalkkainen työ. Bonukset ovat tarjolla sekä Seuren nykyisille että uusille työntekijöille.

Keikkailubonukset

  • Työskentele Seuren kautta ajalla 1.1.2023 – 31.3.2023 yhteensä viisi keikkaa ja tienaa 200 Eur bonus
  • Bonukset kertyvät Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella; Espoossa, Kirkkonummella, Kauniaisissa, Raaseporissa, Hangossa, Siuntiossa, Lohjalla, Vihdissä tai Karkkilassa, tehdyistä keikoista
  • Lue lisää

Pidempien työsuhteiden rekrytointipalkkiot

  • Valitse pidempi työsuhde kk-palkkaisena kohteissa kiertävänä työntekijänä
  • Palkkion voi tienata ajalla 1.1.2023-31.3.2023 alkavista työsuhteista
  • Aloituspalkkio 200 Eur, jatkopalkkio 100–500 Eur määräytyy sovitun työssäolojakson pituuden perusteella ja suhteessa työaikaprosenttiin
  • Rekrytointipalkkio on tarjolla Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella Espoossa, Kirkkonummella, Kauniaisissa, Raaseporissa, Hangossa, Siuntiossa, Lohjalla, Vihdissä tai Karkkilassa, tehtäviksi sovituista työsuhteista
  • Lue lisää

Seuren nykyiset työntekijät hakevat pidempiin työsuhteisiin sisäisen haun kautta.

Bonuksilla ja rekrytointipalkkioilla haluamme kannustaa Länsi-Uudenmaan osaajia työskentelemään Seuren kautta ja löytämään tuttujen työpaikkojen lisäksi myös uusia työkohteita.

Myös Seuren nykyisiä työntekijöitä rohkaisemme ottamaan vastaan lisää tehtäviä ja tutustumaan laajentuneeseen työkohdetarjontaan.

Minkälaista on työskentely Seuressa? Lue lisää Seuresta työnantajana.