Keikoista ja kesätöistä runsaat bonukset Länsi-Uudellamaalla!

Kesätöiden tehtävät ja edellytykset

Haemme Länsi-Uudenmaan kesätyötehtäviin perusterveydenhoitoon lähihoitajia, sairaanhoitajia, hoiva-avustajia, ohjaajia sekä alan opiskelijoita.

Huomaathan: Seuren nykyiset työntekijät hakevat sisäisessä haussa ja viimeisten viiden vuoden sisällä Seuressa aikaisemmin työskennelleet voivat hakea tehtäviin palaajina.

Palkat sekä tarkat tiedot tehtävistä ja niiden edellytyksistä kerromme työpaikkailmoituksissamme. Tehtäviä on rajallinen määrä ja niitä avataan haun aikana myös lisää.

Työkohteita ovat muun muassa

Kotihoidossa tehtäviä on tarjolla Espoon alueella mm. Tapiolassa, Olarissa, Espoonlahti-Soukka-alueella, Espoon keskuksessa ja Leppävaarassa.

Muualla hyvinvointialueella Kotihoidon töitä on tarjolla esimerkiksi Lohjalla, Kirkkonummella ja Raaseporissa.

Vanhustyössä palveluasumisessa tehtäviä on tarjolla Espoon alueella mm. Viherlaakson muistipalvelukeskuksessa ja Taavin muistipalvelukeskuksessa.

Muualla hyvinvointialueella palveluasumisen tehtäviä on tarjolla mm. Raaseporissa Ruukin hoivakodissa, Kirkkonummen palvelutalossa sekä Hoivakoti Lehmuskartanossa.

Sairaalapalvelun tehtävissä kesätöitä on tarjolla Espoon sairaalassa sekä Lohjan sairaalassa.

Vammaistyön tehtäviä on tarjolla useissa Espoon kohteissa sekä Lohjalla.

Terveysasemilla on tarjolla esimerkiksi terveydenhoitajan tehtäviä Leppävaarassa.

Huomaathan, että uusia hakuja ja työkohteita avautuu lisää haun aikana!

Tehtävät ja edellytykset kotihoidossa

Kotihoidossa pääset tekemään ja näkemään hoitotyötä monipuolisesti. Kohtaat asiakkaat heidän omissa kodeissaan ja tapaat monenlaisia ihmisiä. Kesätyönä kotihoito on mukavaa, sinun ei tarvitse olla yhdessä paikassa. Työ on itsenäistä, mutta et tee sitä yksin. Voit aina kysyä neuvoa muilta hoitajilta tai tiimin sairaanhoitajalta.

Myös hoitoalan opiskelijat voivat hakea kotihoidon tehtäviin.

Kotihoidon kesätyöhön Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella edellytämme kokemusta kotihoidosta työn tai perehdytyksen kautta. Eräät kotihoidon tehtävät edellyttävät, että työntekijä on suorittanut LOP/LOVe-lääkehoitoluvan tai että hän sitoutuu suorittamaan LOP/LOVe lääkehoitoluvan viimeistään kesätyön koeajalla. Valmistuneet hoitajat voivat suorittaa luvan Seuren kautta, opiskelijat työkohteessa.

Kotihoidon tehtävissä on pääsääntöisesti oltava ajokortti. Jos sinulla ei ole ajokorttia, voimme myös suositella sinulle kohteita, joissa pystyy työskentelemään ilman.

Tehtävät ja edellytykset ikäihmisten kohteissa

Palveluasumisessa pääset monipuolisesti hoitamaan, ohjaamaan ja avustamaan ikäihmisiä arjen toiminnoissa. Kesätyönä tästä on helppo aloittaa, vaikka sinulla ei olisikaan takana pitkää työkokemusta. Paikalla on muitakin tiimin hoitajia ja voit aina kysyä neuvoa. Jos olet jo enemmän kokemusta omaava hoitaja, pääset käyttämään osaamistasi eri hoitotyön saroilla ja saat myös vastuuta.

Vanhustyön kesätyöhön Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella edellytämme työ- tai harjoittelukokemusta vanhustyöstä, kotihoidosta tai sairaalapalveluista. Lääkehoitolupa tai halukkuus suorittaa lääkehoitolupa on etu, mutta ei välttämätöntä.

Lähihoitajaopiskelijat voivat työskennellä vanhustyössä, kun hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisopintojakso ja siihen kuuluva vanhustyön harjoittelu on suoritettu. Sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on vähintään 60 opintopistettä sekä työ- tai harjoittelukokemusta ikäihmisten parista, voivat työskennellä lääkeluvattomina lähihoitajina.

Tehtävät ja edellytykset vuodeosastoilla

Espoon sairaalassa pääset työskentelemään erilaisissa tehtävissä, kuten haavanhoidossa sekä psykogeriatrisella osastolla, ortopedisella kuntoutusosastolla, neurologisella kuntoutusosastolla, infektio-osastolla ja EPOS päivystysosastolla. Lohjan sairaalassa tehtäviä on tarjolla vuodeosastoilla 2 ja 3. Työ on monipuolista ja opettavaista.

Kesätyöhön vuodenosastolla edellytämme vahvaa vanhustyön osaamista. Työntekijöillä tulee olla suoritettuna, tai valmius suorittaa LOP/LOVe lääkehoitoluvan verkkokurssi ja näytöt viimeistään työsuhteen alussa.

Lähihoitajaopiskelijat voivat työskennellä vuodeosastolla, kun hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisopintojakso ja siihen kuuluva harjoittelu vuodeosastolla on suoritettu.

Sairaanhoitajaopiskelijat voivat työskennellä sairaanhoitajan sijaisuudessa, kun heillä on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä sekä sisätautien, lääkehoidon sekä fysiologian ja anatomian opintojen suoritusta.

Sairaanhoitajaopiskelijat, jotka ovat suorittaneet alle 140 opintopistettä, voivat työskennellä lähihoitajan sijaisuudessa, kun 60 opintopistettä on suoritettu.

Tehtävät vammaistyössä

Vammaistyössä pääset työskentelemään monipuolisesti hoidon, huolenpidon ja kuntoutustyötehtävien parissa. Työnkuvaan kuuluu myös asiakkaan auttaminen, tukeminen ja ohjaaminen. Työtehtävät voivat sisältää kodinhoidollisia työtehtäviä. Työ on mielenkiintoista ja vaihtelevaa.

Tehtävät terveysasemilla

Terveysasemalla tehdään muun muassa hoidontarpeen arviointia puhelintyönä, asiakaspalvelutyötä, itsenäistä vastaanottotyötä (esim. terveydenhoitaja) sekä avustetaan lääkäreitä pientoimenpiteissä. Työ on vaihtelevaa ja sitä tehdään sekä itsenäisesti että tiimityönä. 

Lue seuraava sivu: Näin haet >>