Parempia työkokemuksia Länsi-Uudellamaalla

Työskentele Seuren kautta!

Huomaathan: Seuren nykyiset työntekijät hakevat sisäisessä haussa ja viimeisten viiden vuoden sisällä Seuressa aikaisemmin työskennelleet voivat hakea tehtäviin palaajina. Kauemmin kuin 5 vuotta sitten työskennelleet hakevat uusina hakijoina.

Seure on henkilöstöpalveluyhtiö, jonka kautta voit työskennellä kaupunkien ja hyvinvointialueiden kohteissa. Työtä tehdään esimerkiksi terveysasemilla, kotihoidossa ja sairaaloissa, mutta työnantajanasi toimii Seure. Katso kaikki avoimet työpaikkamme.

Haut Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen tehtäviin ovat avautuneet.

Maksamme keikkatyöstä palkan kahdesti kuussa ja määräaikaisissa tehtävissä kerran kuussa. Olemme luotettava palkanmaksaja ja työsuhdeasioiden hoito sujuu kanssamme helposti.

Ilmoitamme kaikkien tehtävien peruspalkat suoraan työpaikkailmoituksissa. Lisäksi maksamme kokemuslisät ja epämukavan työajan lisät sekä keikkatyössä lisäksi myös lomarahan palkanmaksun yhteydessä. Lue Seuren palkoista lisää.

Tarjoamme laajan valikoiman sote-alan tehtäviä. Eniten tehtäviä on tarjolla sairaanhoitajille ja lähihoitajille, mutta kauttamme työskentelee runsaasti myös muita sote-osaajia sekä palvelualojen ammattilaisia. Lue Seuren tehtävistä lisää.

Aloittaessasi Seuressa saat käyttöösi OmaSeure-mobiilisovelluksen, josta työvuorot valitaan. Näet aina automaattisesti vain ne työvuorot, jotka osaamiseesi sopivat, ja vuorojen tiedoista voit lukea tehtävistä tarkemmin. OmaSeuressa voit myös etukäteen merkitä ajat, jolloin varmasti olet vapaa työskentelemään tai jolloin et ole tarjolla tehtäviin.

Laajenna tehtäviäsi Seuren kautta

Seuren kautta voit laajentaa tehtäviäsi sekä maantieteellisesti että kasvattamalla osaamistasi. Tarjoamme jo valmistuneille sairaanhoitajille ja lähihoitajille ilmaisia koulutuksia, lääkelupatenttejä ja näyttöpäiviä, sekä tarjoamme perehdytyksiä uusiin tehtäviin, kuten kotihoitoon. Tarjoamme sote-alan tehtäviä myös ruotsinkielisissä työyhteisöissä.

Voit siis valita tehtäviä oman kiinnostuksesi, mukaviksi tietämiesi työkohteiden tai vaikkapa kätevän työmatkan perusteella.