Sote-kesätöihin Helsinkiin – tienaa kunnon kesäbonus!

Haut Helsingin kaupungin kesätöihin Seuren kautta ovat sulkeutuneet 31.5.2023.

Vietä kesä Helsingissä!

Laajensimme suosittuja Helsingin kaupungin kesätyöhakuja. Haemme nyt kesäksi lähihoitajia, sairaanhoitajia ja alan opiskelijoita. Tarjolla on runsaasti tehtäviä kotihoidossa, seniorikeskuksissa ja vammaistyössä. Kesätöistä tienaat myös kunnon bonukset 300–1300 Eur.

  • Haemme tehtäviin lähihoitajia ja sairaanhoitajia, sekä esimerkiksi vammaistyön tehtäviin myös sosionomeja ja lähihoitajaopiskelijoita
  • Tehtävät sijoittuvat kotihoitoon ja seniorikeskuksiin ympäri Helsinkiä, sekä tiettyihin Helsingin vammaistyön kohteisiin. Tutustu tehtäviin.
  • Lähtökohtaisesti työsuhteet ovat jaksotyötä ja ne voivat sisältää myös ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja
  • Ajalla 1.5.–30.9. Seuren kautta tehdyistä määräaikaisista sote-tehtävistä (kesätöistä) maksamme bonuksen 300–1300 Eur
  • Sovimme kanssasi haluamasi työn aloitus- ja lopetusajankohdan ja halutessasi voimme sopia työskentelyyn myös palkattoman tauon omaa lepoa varten

Tartu siis tilaisuuteen ja sovi itsellesi kesätyö kesäksi 2023! Bonukset ovat tarjolla sekä Seuren nykyisille, että uusille työntekijöille.

Palkat sekä tarkat tiedot tehtävistä ja niiden edellytyksistä voit lukea hakuilmoituksestamme.

Haut tehtäviin ovat auki 31.5.2023 asti. Tehtäviä on rajallinen määrä, joten hakemalla heti pääset varmemmin sopimaan työkohteista suosikkisi!

Seuren nykyiset työntekijät hakevat sisäisessä haussa OmaSeuren kautta ja viimeisten viiden vuoden sisällä Seuressa aikaisemmin työskennelleet voivat hakea tehtäviin palaajina. Kauemmin kuin viisi vuotta aikaisemmin työskennelleet hakevat uusina hakijoina.

Tehdään juuri sinulle sopiva kesätyö

Tehtävissä on räätälöintimahdollisuuksia. Voimme esimerkiksi sopia kanssasi työn aloitus- ja lopetusajankohdat, ja halutessasi voimme sopia tauosta tehtäviin niin, että ehdit itsekin lomailemaan. Osassa työkohteita voit työskennellä myös osa-aikaista viikkoa.

Jatka sivulle Kesäbonus lyhyesti >>