Kesäksi sote-töihin Helsinkiin 2024 – tienaa kunnon kesäbonus!

Vietä kesä Helsingissä!

Suositut Helsingin kaupungin bonukselliset sote-kesätyöt 2024 teet jälleen Seuren kautta.

Helsingin sote-kesätyöhaut 2024 ovat sulkeutuneet.


Haemme nyt kesäksi perusterveydenhuoltoon lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomeja sekä lähihoitaja-, sairaanhoitaja- ja sosionomiopiskelijoita. Tarjolla on runsaasti tehtäviä esimerkiksi kotihoidossa, vammaispalveluissa, sairaaloissa ja kotisairaalassa.

Kesätöistä tienaat myös kunnon bonukset 300–1300 Eur ja halutessasi voit sopia kesälle myös tauon omaa virkistystä varten.

Seuren nykyiset työntekijät hakevat sisäisessä haussa OmaSeuren kautta ja viimeisten viiden vuoden sisällä Seuressa aikaisemmin työskennelleet voivat hakea tehtäviin palaajina. Kauemmin kuin viisi vuotta aikaisemmin työskennelleet hakevat uusina hakijoina.

Tutustu hakuihin

Keitä haemme ja mitä tarjoamme

Haemme kotihoitoon lähihoitajia ja lähihoitajaopiskelijoita, vammaistyön lähihoitajia, sairaanhoitajia, lähihoitajaopiskelijoita, sosionomeja ja sosionomiopiskelijoita, sekä sairaaloihin lähihoitajia, sairaanhoitajia, lähihoitajaopiskelijoita ja sairaanhoitajaopiskelijoita.

Ajalla 1.5.–30.9. Seuren kautta tehdyistä määräaikaisista sote-tehtävistä (bonuskesätöistä) maksamme bonuksen 300–1300 Eur. Lue bonuksesta lisää.

Bonukselliset Seuren kautta tehtävät kesätyöt sijoittuvat tiettyihin valittuihin kohteisiin Helsingin kaupungilla: kotihoidon 13 kohteeseen ja kotisairaalan nimettyihin kohteisiin ympäri Helsinkiä, Malmin, Suursuon ja Laakson sairaaloihin sekä Helsingin vammaistyön kohteisiin. Tutustu tehtäviin.

Tehdään juuri sinulle sopiva kesätyö

Tehtävissä on räätälöintimahdollisuuksia. Voimme esimerkiksi sopia kanssasi työn aloitus- ja lopetusajankohdat, ja halutessasi voimme sopia tauosta tehtäviin niin, että ehdit itsekin lomailemaan. Osassa työkohteita voit työskennellä myös osa-aikaista viikkoa.

Lähtökohtaisesti työsuhteet ovat jaksotyötä ja ne voivat sisältää myös ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja, joista tienaat vuorotyölisät.

Tartu siis tilaisuuteen ja sovi itsellesi kesätyö kesäksi 2024! Bonukset ovat tarjolla sekä Seuren nykyisille, että uusille työntekijöille.

Palkat sekä tarkat tiedot tehtävistä ja niiden edellytyksistä voit lukea hakuilmoituksistamme.

Haut tehtäviin ovat auki 31.3.2024 asti. Tehtäviä on rajallinen määrä, joten hakemalla heti pääset varmemmin sopimaan työkohteista suosikkisi!

Seuren nykyiset työntekijät hakevat sisäisessä haussa OmaSeuren kautta ja viimeisten viiden vuoden sisällä Seuressa aikaisemmin työskennelleet voivat hakea tehtäviin palaajina. Kauemmin kuin viisi vuotta aikaisemmin työskennelleet hakevat uusina hakijoina.

Työskentely Seuren kautta on helppo tapa aloittaa työskentely myös itsellesi uudessa työkohteessa, ja kaikki kesätyöntekijät voivat halutessaan jatkaa Seuressa. Lue työskentelystä ja Seuresta työnantajana lisää.

Tutustu hakuihin