Sote-kesätyöt 2023 Vantaalla ja Keravalla

Kesätyö vai loma? Ota molemmat!

Vantaan ja Keravan sote-kesätyöhaku on päättynyt kesältä 2023.

Haluatko varmistaa kesätyösi jo hyvissä ajoin, mutta kaipaat kesällä myös itse aikaa palautumiseen? Tule tekemään sinulle räätälöity kesäduuni Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella. Tienaat kesästäsi myös tuntuvan bonuksen!

Haemme osaajia esimerkiksi vanhustyöhön, kotihoitoon, sairaaloiden vuodeosastoille sekä vammaistyöhön.

Haemme tehtäviin lähihoitajia ja sairaanhoitajia sekä alan opiskelijoita. Opiskelijoita haemme erityisesti vanhustyön kohteisiin.

Työsuhteet sijoittuvat ajalle 1.5.-30.9.2023.

Uudet työnhakijat hakevat kesätöitä helposti työpaikkailmoituksissa olevien linkkien kautta. Seuressa jo työskentelevät hakevat kesätöitä sisäisen haun ohjeen mukaisesti. Katso sisäisen haun ohjeet täältä ja ehdota itseäsi kesätyöntekijäksi. Odotamme kovasti hakemuksianne!

Palkitse itsesi kesäbonuksella

Ajoissa kesänsä suunnitteleville työntekijöille tarjoamme kesäbonuksen, jonka suuruus määräytyy työssäolojaksojen päivien perusteella. Kesäbonuksen saat, kun haet tehtävään 28.2.2023 mennessä.

Tehtävistä maksettavan palkan näet työpaikkailmoituksessamme. Lisäksi tarjoamme kesäbonuksen:

  • Nopean varaajan lisäbonus, kun työtä on haettu viimeistään 31.12.2022 >200 €
  • 30 pv työssäolojakso > 300 €
  • 60 pv työssäolojakso > 700 €
  • 90 pv työssäolojakso > 1100 € + työterveyshuolto ja ePassi-edut
  • 120 pv työssäolojakso > 1300 € + työterveyshuolto ja ePassi-edut

Lue bonusmallista lisää >>

Kesäbonus koskee myös Seuren nykyisiä työntekijöitä. Nykyiset työntekijät hakevat tehtäviin Seuren sisäisen haun kautta ehdottamalla itseään tehtäviin OmaSeuressa. Tutustu sisäisen työnhaun ohjeisiin.

Tehdään juuri sinulle sopiva kesätyö

Tehtävissä on räätälöintimahdollisuuksia. Voimme esimerkiksi sopia kanssasi työn aloitus- ja lopetusajankohdat, ja halutessasi voimme sopia tauosta tehtäviin niin, että ehdit itsekin lomailemaan. Osassa työkohteita voit työskennellä myös osa-aikaista viikkoa.

Jos Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen työkohteet eivät ole sinulle aikaisemmin tuttuja, kerro meille toiveistasi ja osaamisestasi, niin suosittelemme sinulle sopivia kohteita.

Kesätyön palkka kerrotaan työpaikkailmoituksessa. Eri tehtäviä on tarjolla rajallisesti, joten kiinnostaviin tehtäviin kannattaa hakea heti!

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen sote-kesätyöt tehdään alueen työkohteissa, kuten vanhusten asumisyksiköissä ja kotihoidon alueilla. Työnantajanasi toimii Seure. Halutessasi voit myös helposti jatkaa syksyllä Seuressa keikkaillen tai kuukausipalkkaisessa työssä.

Näin haet tehtäviin >>

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.