Kesäksi Stadiin? – Tule kesätöihin Helsingin kaupungin soteen!

Helsinki ei pysähdy kesälläkään. Kaupunkilaisten terveyspalveluiden varmistamiseksi haemme runsaasti sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöitä Helsingin kaupungin kohteisiin.

Sosiaali- ja terveydenhuollon kesätyöhaut ovat auenneet

Helsingin kaupungin hoitotyön kesäsijaisuudet tehdään vuonna 2020 Seure Henkilöstöpalveluissa. Haemme satoja lähihoitajia, sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia. Voit olla konkari, vastavalmistunut tai alan opiskelija.

Runsaasta tarjonnasta voit valita osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan sopivan työkohteen. Kesätyökohteita on tarjolla ympäri Helsinkiä Helsingin sairaalan, kotihoidon, seniorikeskusten, psykiatrisen sairaanhoidon, terveysasemien sekä vammaispalveluiden toiminnoissa.

Kesäsijaisuudet ovat kestoltaan yleensä 2-3 kuukautta ja sen jälkeen voit halutessasi jatkaa työskentelyä. Näin haet kesätöihin.

Helsingin kaupungilla pääset tekemään hyvää ja laadukasta työtä

Ammattilaiset arvostavat työtä Helsingin kaupungilla. Pääset keskittymään olennaiseen, eli hyvään hoitotyöhön. Vuonna 2019 Helsingin kaupunki sijoittuikin arvostetussa Universum-työnantajakuvatutkimuksessa lääketieteen ja terveysalan kategoriassa toiseksi.

Kesätöihin ja Seuren työntekijäksi

Vuonna 2020 Helsingin kaupungin hoitoalan kesätyöt tehdään Seuren työntekijänä. Työnhaku tehdään Seureen ja työnantajanasi toimii Seure, mutta työ tehdään Helsingin kaupungin työkohteissa. Tutustu Seureen.

Työtä tarjolla joustavasti ja runsaasti myös keväällä ja syksyllä

Toivottavasti tykästyt työmahdollisuuksiimme! Kesätyön voi aloittaa halutessaan jo ennen kesää, vaikkapa jo nyt!

Jos olet suunnitellut kesälle esimerkiksi matkan, voit myös työskennellä kahdessa tai useammassa jaksossa. Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva työjakso!

Kesätyön jälkeen voit myös halutessasi jatkaa syksyllä, sillä Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon sijaistarve jatkuu. Lue lisää.