Kokemuksia Seuresta

Miten päädyt nykyiseen työhösi? Miten valitsit alasi? Kerro tarinasi!

Onko sinulla kokemuksia Seuresta? Seure kerää pieniä tarinoita siitä, miten ihmiset oikeasti valitsevat alansa ja uransa. Päädyitkö määrätietoisesti unelmaduuniisi, vai onko urasi sattumusten summa? Voit kertoa tarinasi joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä.

Kerro kokemuksesi Seuresta. Vastaajien kesken arvomme elokuvalippuja. Siirry kertomaan tarinasi tästä linkistä.

Seurelaisten uratarinoita

Toiminta koira-alalla ollut aina se haave. Se toteutuikin ja olen ollut 12v yrittäjänä koiraien kanssa tekemisissä. Mutta kun sairaus iski on koira-ala jätettävä taka-alalle.

Lapset ja nuoret varsinkin erityisnuoret ovat olleet aina lähellä sydäntä, varsinkin kun oma poika on erityisnuorukainen. Päätin lähteä vielä melkein 50v opiskelemaan uutta ammattia lasten ja nuorten erityisohjaajaksi. Tällä tiellä ollaan opiskelut on vielä kesken ja odotan valmistumista kuin hepo kesää.

Tarkoitus olisi lähteä opiskelujen lomassa ja valmistuessa tekemään keikkoja Seurelle. Keikkalaisena on hyvä tutustua eri paikkoihin ja luoda joskus pidempiäkin työsuhteita.

  • Kiti

Tulin alalleni vahingossa. Olin työkokeilussa leikkipuistojen johtajien toimistolla, toimistoapulaisena. Sitä kautta menin auttamaan puistoihin tietokoneiden kanssa ja siitä sovinkin meneväni töihin puistoon.

Yhtäkkiä huomasin, että minulla oli puolen vuoden sijaisuus yhdessä puistossa.

  • Nina

Vaikka lähihoitajan opinnot eivät olleet ensimmäinen vaihtoehto, niin silti joku siinä kiinnosti.

Ajatus lasten kanssa työskentelystä, hyvän ja toimivan varhaiskasvatuksen edistämisestä kiinnostivat minua paljon jo ennen päätöksen tekoa.

Mietin, että olisipa mahtavaa tehdä töitä niiden kanssa, joilla on koko elämä edessä ja olla mukana tukemassa sitä alun kehitystä ja sitä kautta panostaa siihen millaisia vaikuttajia tulevaisuuden yhteiskuntaan näistä lapsista kasvaa.

  • Jonna

Työskentelin aiemmin Seuren kautta sosiaaliohjaajana Vantaan kaupungilla. Oltuani 6kk sijaisena sain pidemmän määräaikaisen työsuhteen kaupungilta.

Nyt työskentelen kaupungilla kehittämistehtävissä ja työ on täsmälleen sellaista josta olen unelmoinut. Työ voi todellakin olla ilo!

  • Määräaikainen unelmatyö

Tietoa tarinakyselystä

Seure kerää kyselyllä tarinoita työelämästä. Osallistuminen on vapaaehtoista, eikä osallistujia tai osallistumiskertoja ole rajattu.

Osallistumalla annat Seurelle oikeuden käyttää tarinoita Seuren uutiskirjeissä, sosiaalisessa mediassa ja muussa markkinoinnissa. Tarinoita voidaan lyhentää ja muuttaa ei-oleellisin osin sopimaan valittuun julkaisumuotoon.

Osallistua voi anonyymisti niin, että kyselyssä ei anneta lainkaan henkilötietoja. Osallistua voi myös omalla nimellä. Osallistujien on myös mahdollista osallistua Finnkinon elokuvalippujen arvontaan. Arvontaan annettuja yhteystietoja käytetään ainoastaan voittajille ilmoittamiseen.