Sairaanhoitajan ja lähihoitajan kesätyöt 2023

Työskentele Seuren kautta Sosiaali- ja terveydenhuollossa

Seure tarjoaa erilaisia työskentelymahdollisuuksia sairaanhoitajille, lähihoitajille, terveydenhoitajille ja alan opiskelijoille. Voit valita keikkatyön tai kk-palkkaisen työsuhteen.

Seuren työntekijänä tarjollesi avautuu pääkaupunkiseudun laajin valikoima työkohteita. Esimerkiksi perusterveydenhuollossa voit työskennellä vammaistyössä, vanhustyössä, kaupunkien sairaaloiden vuodeosastoilla, kotisairaalassa ja terveysasemilla.

Erikoissairaanhoidossa tarjoamme työtä mm. erikoisalojen vuodeosastoilla (esim. sisätaudit ja kirurgia), päivystyksessä, psykiatriassa sekä kotisairaalassa.

Työskentele ja varaa vuorot helposti

Seurelaisena saat käyttöösi OmaSeure-mobiiliaplikaation, jolla selaat ja varaat haluamasi työvuorot helposti, kuten itse haluat.

Ilmoitamme palkat työpaikkailmoituksissamme. Tiedät siis aina palkan jo ennen hakupäätöstä ja voit myös vertailla alasi palkkioita.

Keikkatyöstä maksamme palkan kahdesti kuukaudessa. Ilmoitetun aloituspalkan lisäksi maksamme kokemuslisää ja epämukavan työajan lisää, sekä keikkatyössä lisäksi lomakorvauksen palkan yhteydessä. Lue palkoista lisää.

Työ tehdään kaupunkien työpaikoilla, mutta työnantajasi on Seure. Hoidamme palkanmaksusi ja muut työsuhdeasiasi luotettavasti ja nopeasti.

Lähihoitaja Heli keikkailee kotihoidon työkohteissa

Sairaanhoitaja Mira valitsi keikkatyön

Lähihoitaja Navin keikkailee Seuren kautta

Jaska keikkailee eläkkeellään kotihoidon kohteissa

Paula keikkailee yövuoroissa sairaanhoitajana

Lue Sote-alan tehtävistä lisää ja työtehtävien kuvaukset.