Sisäinen työnhaku – Seuren nykyisten työntekijöiden hakukanava uusiin tehtäviin

Näitkö kiinnostavan työpaikkailmoituksen sivuillamme? Jos työskentelet jo Seuressa, voit hakea uusiin tehtäviin helposti sisäisen työnhaun kautta. Sinun ei siis tarvitse hakea uutta työtä seure.fi:ssä olevan työpaikkailmoituksen kautta, vaan kätevästi OmaSeuressa.

Jo Seuressa työskenteleville on sisäisessä haussa tarjolla myös runsaasti työpaikkoja, joita ei avata julkiseen hakuun.

OmaSeuressa ehdotusmerkintä (”tyrkky”) on työhakemuksesi. Voit ehdottaa itseäsi useisiin tehtäviin. Otamme sinuun yhteyttä, jos haku etenee kohdallasi. 

Sisäinen työnhaku uusiin kuukausipalkkaisiin tehtäviin

  • Kirjaudu OmaSeureen
  • Siirry kohtaan Haku. Varmista, että yläosassa olevassa haun päivämäärärajauksessa on tarpeeksi myöhäinen loppumisaika, esimerkiksi vuoden loppuun.
  • Siirry kohtaan Suodata, ja varmista, että valinta Soveltuvat on päällä. Soveltuvat työvuorot ovat sinulle sopivia, usein pidempiä työrupeamia, joita ei kuitenkaan voi suoraan varata. Niihin haetaan ehdottamalla itseä tehtävään.
  • Hae tehtävään avaamalla työvuoron tiedot ja painamalla Ehdota vuoroa. Jos saat vuoron itsellesi, siitä tulee sinulle erikseen ilmoitus Seurelta.

Hakusi tehtävään on automaattisesti voimassa niin kauan, kuin tehtävä on tarjolla haettavaksi. 

Lue lisää jos olet Seuren entinen tai nykyinen työntekijä ja olet unohtanut käyttäjätunnuksesi tai salasanasi tai ne eivät ole enää toiminnassa.