Tekoja työntekijäsaatavuuteen – Seure korottaa lähihoitajien palkkoja

Sote-alan työntekijäsaatavuuden haastavassa tilanteessa teemme työtä varmistaaksemme, että hoitotyö Seuren kautta säilyy parhaana vaihtoehtona tehdä lähihoitajan työtä. Osana tätä kehitystä nostamme kaikkien Seuren lähihoitajatehtävien palkkoja 1.4.2023.

Palkankorotus on Seuren itsensä päättämä, omaehtoinen korotus, jolla lisäämme lähihoitajien työn houkuttelevuutta ja kilpailukykyä ja samalla turvaamme työntekijäsaatavuutta.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota kilpailukykyisen palkan yhtenä tärkeänä osana sitä kokonaisuutta, josta hyvä työntekijäkokemus ja työnantajan valinta koostuu.

Lähihoitajien tehtävissä palkat nousevat 1.4.2023 keskimäärin 1,07 %.

Korotus kohdistuu peruspalkkaan, joten se nostaa myös kokemus- ja epämukavan työajan lisiä.

Korotukset tulevat voimaan lähihoitajan tehtäviin automaattisesti. Uudet korotetut palkat tulevat ensimmäisen kerran maksuun 28.4.2023.

Seure tarjoaa eniten mahdollisuuksia hoitoalan osaajille

Seuren kautta työskentelee Uudellamaalla aktiivisesti yli 2 400 lähihoitajaa perusterveydenhuollossa sekä erikoissairaanhoidossa; kotihoidossa, terveysasemilla, perhetyössä, vammaistyössä ja vanhustyössä, sekä esimerkiksi psykiatria- ja päihdetyössä, päivystyksessä, kirurgiassa ja lasten sairaanhoidossa.

Tarjoamme joustavia, omiin elämäntilanteisiin parhaita työskentelymuotoja, kuten keikkatyötä ja määräaikaisia työsuhteita. Seuren kautta työntekijämme voivat aidosti valita missä, milloin ja kuinka paljon he työskentelevät.

Kesäkuussa sopimuskorotukset nostavat kaikkien seurelaisten palkkoja

Seuren päättämän lähihoitajien ylimääräisen korotuksen lisäksi palkkoja tulevat nostamaan vielä kesällä lisää työehtosopimusten mukaiset, kaikkia Seuren työntekijöitä koskevat korotukset. Korotukset ovat vähintään:

  • 1.6. voimaan tuleva 1,5 % korotus Avaintes-työsuhteisiin (määräaikaiset työsuhteet)
  • 1.6. voimaan tuleva 1,9 % korotus Seuretes-työsuhteisiin (keikkatyö)

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.


Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.